ahoj kočkýý
semnou je to čím dál horší, včera sem málem nestihla doletět na wc, šlo to ze mě horem spodem (pardon)
Navíc jak furt kašlu, a dávím se, tak mám naprasknutou takovou tu přepážku pod jazykem, a to je teda hooodně nepříjemný.
Ani to ACC mi nepomáhá.... cucám orofar, dávám si Mucosolvan na vykašlávání, a nic, včera sem lupla dva paraleny během dne.... a včera sem mela hooodně hodný miminko, takže asi vycejtilo že mi je na prd nebo co.. protože jsme celý den proleželi v ložnici v posteli... a on byl bud uplně hodnoučký, nebo spal semnou...
Tak uvidíme co bude dneska.
Dneska by měl jít na druhé očkování, ale posunu to, jsem nemocná, může bejt v inkubačce, a já nechci nic podcenit.. navíc minule mu prásknul hexu i prevenar najednou a byl z toho pořádně, vedle... podruhé už to nedovolím. Měl 40tky a dost trpěl. Navíc je atopik, takže už tak má oslabenou imunitu.
V sobotu máme vítání občánků tak já jako doufám že se do tý doby dám trochu dokupy

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../-62kg.