Sue neměj obavy, od opky mě neodrazuje bolest, jen si říkám, jestli to fakt není zbytečný. No pravda, divila jsem se, že už před rokem mi p.doktor řekl, že jestli chci, že mi ten převis ufikne, ale to jsem na to vůbec nebyla zralá. A teď čtu, že paní bylo 65? Dobrý! Jsem nepočítala, že v tomhle věku to pojišťovna ještě uzná. Víš jak to je...starých je moc, péče o ně čím dál nákladnější a možná by nás někteří mladí viděli radši na onom světě, abychom nezatěžovali ten jejich. Dnešní klima proti sobě staví mladou generaci a tu starší, nejen v důchodech, ale i ve zdravotnictví.
Takže neboj, Tvé líčení průběhu operace mě neodrazuje, počítám s tím, že by to bylo náročný, i když já mám břišní svalstvo pěkně pohromadě a tudíž by šlo opravdu jen o fik a šmik, tu steh a tam steh a hotovo.
Navíc prý snesu mnohem víc, než jiní, takže z bolesti strach nemám, mám už 30 let bolesti chronické a jsem na to jaksi zvyklá. Už jsem to sem jednou psala, ale moje krédo jest...dle p.Horníčka...vzbudíš-li se ráno po padesátce a nic Tě nebolí, jsi mrtvá...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014