Krásné skoro poledne přeji všem ve slepičárně....
táákkk jsem letecky přečetla....
moniiiiiiii docela by mě také zajímalo, kterou osobu máš na mysli
Katko Tobě děkuji, už pořádně nevím za co, ale něco jsem tam četla, tak mám jen zapamatováno, že musím poděkovat
cindi Tebe chápu i nechápu - teda myslím si, že chápu - prostě půllitr tekutin na jednou do sebe nalít
nemůžeš. Teda můžeš....ALE...žaludek by Tě moc nepochválil a asi by i pěkně bolel, tlačil, i by se podle mě mohl tímto velkým množstvím za nějaký čas vytáhnout i když to jsou tekutiny, ale v tu chvíli to bude pro žaludek velká váha, než pití odteče....ALE...moje zkušenost je taková, že mi nedělá problém vypít půllitr během 5-ti - 7-mi minut a to už není taková tragédie ani při sportu nebo ve velkých vedrech. Navíc Tě mohu ujistit, že když budeš po operci a odhodíš ze sebe několik desítek kil, že Ti vedro vadit NEBUDE !! Většině z nás je totiž stále zima a při velkém vedru je nám akorát. Tudíž pravděpodobně vymizí i ta chuť hodit do sebe na ex velké množství tekutin
Nevím, zda jsem se odpovědí uspokojila, ale takhle chápu Tvojí otázku já....
A co kdo kuchtíte?? Potřebuji hodit typ na zítra a na víkend - dnes je obalený květák, bramby a okurkový salát....
Jo a žehlit můžete i u nás !!!!!!!!!!!!!!!!!!