Moni díky za optání, už je to dnes lepší

klesly mi horečky, mám jen 37,8 a to je už paráda

v noci jsem se musela 2x převlíkat, jako néééééééé že bych se po, ale byla jsem úplně mokrá i s pyžamem, prostěradlem, peřinou

tak dnes využívám, že je mi líp a peru a převlíkám

no snad to už bude jen lepšíííííííí
bossice však já čtu o zázvoru, ale potřebuji taky občas odlehčit hlavě
zakletá já jsem měla horečky skoro 4 dny, každý den se přidalo něco nového, zvracení, průjem, zimnice..... dnes už je mi líp, ale hrozně kašlu
zelenoočko jj je to lepčííííííííííí a co ty, že nechodíš

včera to bylo ještě dobré, bylas na masáži a dnes takovej problém

to není dobré a to máš od páteře nebo čím to je
katka04 tak to bych chtěla někdy vyzkoušet nic v práci nedělat, ale musí to být asi hrozné a určitě se to vleče
verco ještě bych chtěla k tomu pití po operaci- já když jsem byla po opce, tak jsem měla problémy, jak jistě víš, měla jsem horečky a bolesti a tak jsem musela podstoupit několik rentgenů a taky CT žaludku a musela jsem vždy před vyšetřením vypít větší množství kontrastní látky u CT to byl 1 litr ve vemi krátké době a na moje nářky, že mi to do toho maličkého uřezaného žaludku nevejde doktoři říkali, ať nemám obavy, že tekutina proteče a žádný problém nebude

bylo to hrozné, ale opravdu se to do mě všechno vešlo a dokonce pak v průběhu CT mi doktor donesl ještě další kelímky a musela jsem je pít přímo při CT

jsem myslela, že mi praskne žaludek, bolelo to dost, ale doktoři byli spokojení

[/b]

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013