Martinka:Marti,,,s těmi bacilemi máš určitě pravdu některé mrchy to zabije,ale je fakt že mi marodíme od předvánoc,napřed se dařilo angíně a teď se zase začíná dařit chřipajzně,jsou to mršky ty bacili,a proto souhlasím a chci sluníčko a moooooc

zrovna dneska říkali v rádijku ,že z jara se hubne mnohem lépe,chichi, tak doufám že jojo ...a všem to moc ,tady na forečku přeju,,,teda krom těhulek ty ať střádaj ,a po porodku ať odhazují
Bossí:bossí děkuji,snad už to pojede,už cítím to slnko chichi,tak ať se potim,aha já mám horečku ,tak to asi nebude ještě slunkem chichi,no pako

A jak jsi psala
Kokosce:to máš recht, u každého doplnují jinak a každej má jiné maximum,já jsem ted už doplněná na 8,2a fakt je že ještě kousek snesu,ale to až příště,u kokosky spíš byl problem že ji nechtěl dofouknout vůbec a to se mi zdá blbost,měli by dofukovat dle potřeby pacienta ,jak se cítí,no jen můj názor,a kokosce držim pěsti aby už neremcali a jí trošku dopřáli....pokud necítí žádnou blokaci ,tak to je zléé,,,tak se drž holka myslím na Tebe...
Verča:tak houklo jo

jen tak dál,už mě zase léčíš smíchem
Alenko:Aloušku mocinko děkují,za receptík na zázvorovej čajíček,no já otom jen slyšela,ale myslim že hned zítra začnu jednat,myslím že by to mohlo dobře pomáhat na imunitu,a co děti,těm asi né že?ikdyž nevim jak se stim poperu,já vyloženě nemusim bylinkové čaje ,tak snad to bude pitelné

a stim plynařem,opravdu v dnešní době není radno někomu věřit,alespoň že na to teď přišli,dřív než by to udělalo buum

No a co se týká těch bramboráčků,já zase nemám tu troubu chichi ,pečící papír je taky bomba věc ,ale musiš ho jemně namazat olejem,aby se dali pěkně sloupnout,jinak se přilepí,,nebo jak budu fit tak Ti pár udělám a donesu a je to
besticková:taky jen koukám co se to tu mine za lahůdky,ale ty bramboráčky by jsi si taky mohla udělat chichi,nebo falešná rajská ,,ale i levné papáníčko je dobré papáníčko,,,pozdravuj miminko a vlastně vůbec nevař,nech to taťkovi
Petíí a bosíí:děkuji za rady s čajíčkem:prvně skusim vyrobyt a dle chuti ,vychytám ostatní a tu jednu limetku taky vyzkouším,a to se chci zeptat,limetka je kyselejší než citron,nebo jakej je v tom rozdíl,kupuji jen citron tak nevim?
Bossí :teď jsem ještě dočetla ten konec Med a citron ,tak to jsi mě rozesmála,,,no asi to mají různě,a stou vřelou vodou to je dilema,no jedině tam ten medik dát později,no nějak se stím poperu..děkuji všem za rady a přeji pěkný večer všem,jdu si malinko zabalancovat ,na míči,tak když se neozvu tak jsem spadla....