Steli:děkuji holka,no já jsem taky ráda že jsem tu chichi,no a stou inspirací,to je super,někdy slintám chichi,ale je to fakt inspirace,ikdyž já děsně ráda kuchtím,,,takže já snad ještě neměla den co bych nevědala co uvařit,já kuknu co je v ledničce,a pak to jede chichi,ale asi to bude tim že vařim tak dvakrát týdně,někdo vaří každý den,to je pak jiná
Rendy:děkujíí za písmenka,když někdo napíše že mě obdivuje,jen na to nevěřícně koukám a nechce se mi věřit písmenkům,co vidím,já osobně si říkám že bych měla být spíš peskovaná,jako ve smyslu,zvorala to a zase se pokouší,nebo tak nějak(prostě na pěkná slova jsem jinde nebyla zvyklá a tady ani nedejchám),ale vy mě tu prostě nepřestanete překvapovat,kolik pěkných slov dostávám,a fakt je že mě hřejou,a protože vim jak dokáží zahřát,tak když něco cítím,tak to druhému hned napíši,a říkám si,třeba mu to taky udělá tak dobře jak mě

chtěla bych mít víc času,je tu hodně lidiček co by měli být chváleny,takže pochvala všem Vám tady
Octávko:kačenko ty jsi mne ale rozesmála

další 4děti to už bych se zbláznila,ikdyž možná bych se stim poprala,v mládí jsem vedla malé Světlušky a Skautíky,takže jich bylo i 25,no byla to junda ,ale někdy i starost,jednou na táboře- jsme šli pěšky k chatě,a vzali jsme to zkratkou,no tak nějak jsem to nevychytala,teda já ne,ale bylo tam špatné lesní značení a místo 6km jsme šli asi 14

ale děti To zvládli,ze zpěvěm a úsměvem to šlo,ale víte co byla prča

Já se směji i několik let potom,no do pohlednic napsali..."Maminko tatínku dneska byla hrozně dlouhá procházka, asi 50km ,paní vedoucí se stratila"no lidi jsem to četla,a ikdyž se stydím tyhle pohledy neodešli,by nás rodiče sežrali

Vidíte a taková já jsem
Alenko:a to rajské rizotko je jednoduché,zůstala jedna porce rajské tak se uvařila rýže ,a smíchalo se to a máme rajské riziko pro všechny
MickoPt:tak temu věřim že tam dojdeš

a stím oblečenim,to si piš je to paráda,já nosím rifle a to je co říct už několik let jsem nosila jen šponovací černé kalhoty,se cítím mnohem lépe
Lenka 1975:Leničko to musel být šílenej pocit,no mě by bylo ouzko,je mi to líto,no já musím zaťukat že jsem to co
Verča že jak je tam máte něco zadarmo,nebo pošli to nebo se ti něco stane,a takové ptákoviny,tak se všem taky omlouvám,ale tak se teho bojim ,že to taky neotvírám a rovnou odstranuji,tak držim pěstičky aby se to rychle vyřešilo
Annax:je mi líto že se ti opka odsouvá,držím pěstičky na nový termínek,a to co nejdřív
AlenaM:Alenko i Tobě pěkný nedělní podvečer
maraba:Marabo skus si dát na krk zábal studenej kapesníček do igel.sáčku a ten do bavlněného šátku a šup na krk,mě to teď zabralo a paralenek a šup pod 3peřiny,drž se teď to fakt řádí
Tak a jdu běsit ,chichi věsit předposlední pračku

Na ten splín už by to chtělo to sluníčko