fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 zář 2025 07:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 07:16 

nějakou dobu po opce jsem do restaurace nechodila vůbec a ted,když jdu,si dávám poloviční porci,nebo jen nějaký salát..a na kyselé obličeje číšníků reaguji tak,že JÁ JSEM ZÁKAZNÍK.. :wink:

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 07:25 

Dobré ráno vespolek!
kosmetička
Někdo tady psal, že si dává poloviční porci a co nesní, vezme si domů v připravené krabičce.
Na kecy si musíš zvyknout nebo je tvrdě utnout hned od začátku, to znamená říct, že jsi po operaci žaludku a ze zdravotních důvodů prostě nemůžeš víc sníst.

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 07:30 

No i já pořád praktikuju, jednu porci z manželem a seberu mu talířek a i manža zhubnul 3kg :lol: V hospodě vždycky čumí, jak puci,protože servírka se zeptá: co si dáte? No a já na pití nic a jídlo jednu polívku a druhé taky. Pak dojde a ptá se komu to mám dát? No samozřejmě že mě..nevím co se ptá že?! :lol: Zvykli jsme si na to oba, dokonce i v práci v jídelně já ušetřím :wink: (oběd máme za 14Kč) a nerazím oběd. Polívku si vždycky šlohnu, stejně si dám jen mááálinko a druhé mi taťka rád půjčí :D lidi sice čumí,ale já je všechny prdím.

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:06 

Dobré ránko v kurníčku

Romanko K. jooo, jasně, vycucneš to ceckoooo :lol: :lol: :lol:

Restauraci řešíme tak, že pokud jdeme se slepičkama v Turnově - rozdělíme si jednu porci na 5 talířků a ještě zbyde do kastrůlku domů, viď Flower :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A i ta pětina je hooodně....jinak když jdeme s rodinkou do restauračky, tak to řeším půllitrem - džus ředěný neperl. vodou, to vypiju než donesou jídlo - a objednávám si jídlo bez přílohy a tu si beru od mladšího synátora - samozřejmě ani to jídlo nesním, takže buď to "dojede" tata nebo se to vezme domů a tam se o to perou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mono také zdravím hvězdičko naše..... :wink:

HLÁŠENÍ: Lenule82 je od cca 7:30 na sále, tak držme paluchy !!!!

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:12 

Holky dík, jsem si oddychla, jsem se bála, že už tam nebudu moci vkročit, ale máte pravdu, ať čumí....

Já už mám v hlavě vážně dost jasno, celý týden zapisuji poctivě a myslím, že bych byla i spokojená, jako skladbou jídla a tak... můj problém je prostě v množství...

... myslím, že na OB klinice jim to bylo jasný hned, já k tomu musela dojít skoro po půl roce sledování... (a nejhorší je, že mi to tak moc nepřijde, až teda na tom papíře, to vypadá fakt blbě)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:13 

Lunuli82.. určo držím moc palečky!!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:15 

Holky a slibuji, že pro dnešek poslední dotaz... na OB klinice mi řekli o Bandáží, a doporučili mi sleeve (tubu) nebo bypass žaludku... Tady jsem si přečetla ještě o možnosti PLIKACE... jako o čem ta operace je, vím... netuším proč mi ji na OB nanabídli - proč o ní nemluvili, ale třebas ještě budou... a pochopila jsem správně, že je to šetrnější způsob jak TUBU???

Fakt mi jde z toho hlava kolem:(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:20 

Ahoj holky
Tak u nas pohodicka,kluci jsou opet u babicky a to az do nedele.Takze ja dnes trochu poklidim jen aby se nereklo a mozna se pojedu podivat do MB nekam.Jak se mi bude chtit :wink:
Taky jsem dnes domluvila ve skolce ze po prazdninach Ondrasek nastupuje do skolky na 4hod a ja pujdu na brigadu.A Od zari pekne do prace :) :) :) :) No a pak jsem volala kamosce co dela Kyneziologii a jsem objednana na odblokovani pac uz to potrebuju jako prase drbani :wink: :wink: :wink:
No a ve finale jsem volala Hrubackovi na kontrolu a chvalil me ,jen rikal ze ten ubytek je ted docela velikej od toho ledna :shock: :shock: :o :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:22 

kosmeticko-jj plikace je setrnejsi nez Tubu pac Ti neufiknou zaludek ale jen tu vetsi cast naroluji dovnitr a zasiji :) :) :) Hodne toho najdes na Googlu :) :wink: :wink: :wink: I s videem :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:24 

Aničko to se někdo má...tak přijeď ke mě, tady je také krásně....lepší, než v Bolce :lol: ...a ten klid tady najdeš také :lol: :lol: :lol:

kosmet popis jednotlivých operací najdeš zde :arrow: http://www.bandingklub.cz/ :arrow: vlevo ve sloupci :wink:

A to, že když si člověk jídlo zapisuje, to mohu jen potvrdit, že je to mnohem lepší, protože potom krásně vidíme, kolik jsme snědli třeba Pepánků nebo řízečků..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:30 

Dobré ráno uživatelky ...

kosmetičko
panuje zde všeobecný názor, že plikace je jedna z těch nejšetrnějších operací ... a podle posledních informací, které jsem měla možnost načerpat tomu asi tak opravdu je, ale bylo mi řečeno, že po plikaci se zhubne zhruba 20-30kg ... nejsou po ní takové úbytky jako po tubu třeba, ale zas .... je to hodně individuální ...
Můj názor je ten a když jsem měla možnost vidět obrázky je ten, že po plikaci ten žaludek zůstává větší než třeba po tubu, protože tam musí zůstat místo jak na potravu, tak i na ten srolovaný žaludek ...
Ale každopádně nemáš cizí těleso v sobě a je to šetrnější ... na váhový úbytek by se to dalo srovnat s bandáží
Nemyslím si, že ty by si byla při tvé váze adept na bypass ... nejsi zas tak "narostlá" a podle mě by to byl zbytečně náročný zásah v tvém případě :wink:

Naposledy upravil bobule dne 16 úno 2011 08:31, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:31 

Verca jo, jo, jo, máš svatou pravdu, terpe při zapisování se člověk přizná sám sobě, co všechno "sežral":))))

Já o těch operacích četla... ale je mi právě divné, že mi tu plikaci nikdo nenabídl, že o ní se mnou nikdo nemluvil, nikdo mi to nenabídl... tak jsem z toho mírně vykolejená... a zjišťuji, že musím zjistit ještě více (hihihihihihi)

Holky, myslíte, že kdyby mne operovali třebas v květnu, že bych mohla v srpnu na dovču do Egypta???? Já osobně si myslím, že můžu všechno, jenže... myslet si můžu co chci a realita může být jiná... (a jediný důvod proč bych nemohla bych se bála asi té jejich střevní infekće... ale tak tu můžu sic ejinou, ale můžu chytit i tady, né??? Zakletá teď s tím taky bojovala hodně dlouho...)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:33 

Bobule děkuji, no o tom Bypasu mluvila doktorka úplně stejně jako ty!!! Ale taky mi bandáž nedoporučila, protože řekla, že jsem velmi neukázněná a nemám na ní tak pevnou vůli, jaká je tam zapotřebí a pak už mluila jen o TUBU... tak já už se v tom nebudu šťourat a budu jí věřit:))))

Kuju

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:34 

kosmetičko
Přesně tak to mám já: zdravý, netučný jídelníček, ale MOC MOC MOC :shock:
Když jsem držela dietu s počítáním kalorií, tak jsem si dala polovinu své obvyklé porce, zvážila a byl to čtyřnásobek předepsané porce :D :shock: :D :shock:
nebo pomeranče si dám na svačinu 3 a ne polovinu jednoho menšího podle tabulek :D :D
Takže zmenšení žaludku je pro mě taky jediná možnost, jak zhubnout. Plikace je podobná jako tubu, zmenšení na stejný objem, ale přebytečný žaludek se neodřezává, ale smotá a přišije k žaludku, je to nejmodernější operace.
Na OB klinice ji taky dělají. Tak ať se rozhodneš správně :wink:

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2011 08:34 

kosmetičko
omi ti nemusí nic nabízet ... ty něco chceš, ty se máš informovat ... žáleží jak se k těmto operacím které zařízení staví a které upřednostňuje :wink:
Ale v podstatě oni nejsou povinni ti nabídnout nic ... tohle jsou operce které vyžaduješ ty sama a s čím přijdeš, tak ti udělají ... jim je to šumák ....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina