Ahoj děcka..
Vidím, že se tu probíralo
GASTRO... tak já se taky vyjádřím..
No, já byla na klas.gastru 2x, podruhé dokonce na svoji vlast.žádost..

. Vždycky jsem myslela, že bude po mně, ale přežila jsem a zatím tu stále jsem

. Každop.zážitek na celej život.
Když mi nyní řekli, že musím znova absolvovat gastro, tak jsem byla zděšená, ale řekla jsem si, že když je to třeba, nedá se nic dělat. Toto mi přece v operaci nezabrání. Nabídli mi možnost
transnasálního gastra. Já to přijala, zaplatila jsem 300,-Kč, což bylo to v domnění, že si platím za vyšetření, které bude o hodně příjemnější než gastro pusou.
Omyl!!!
bylo to peklo!
Jak psala
Mona, že by příště volila možnost gastra nosem raději, tak já už neee. Nikdy. Raději bych šla znovu na gastro klasický, tedy pusou.
Proč? Protože tohle trvalo asi 3x déle, dr.se nemohl do mě dostat, jedna nosní dírka tak uzounká, že jím ta hadička vůbec neprošla a druhá byla taktak, že když to tam sunul, tak to šíleně dřelo. I přes lokální anestetikum (ve formě gelu, kterej jsem musela do nosu vtáhnout) to bylo nepříjemný, bolelo to. Gastro pusou nebolí, jen je značně nechutný..
Ale tohle bylo děs. Dr.to tam zkoušel asi na 3x, já nevěděla, jak dýchat, tak jsem samozřejmě já pitomá dýchala nosem.... no a jak jsem nasála, tak jsem si způsobila šíííílenou bolest - vtáhla jsem si
hadičku do průdušnice!!! Auuuu... Pak teda přes ty různý ohyby se to nakonec podařilo dostat až do žaludku.. ale stejně - jak hadička putuje z nosu kolem té zadní částí pusy, tak je to tááák nepříjemný. Možná jsem cíťa, nevím.. Ale u klas.gastra jsem vždy myslela, že scííípnu, tak jsem chtěla zkusit toto, ale nyní už vím, že toto už nikdy nee!!! Jo a krkala a dávila jsem se u toho úplně stejně jako u klas.gastra, takže žádnej komfort toto pro mě tedy nebyl!
Ale zkusila jsem to a kdybych to nezkusila, tak bych možná litovala a neměla bych možnost to porovnat - nyní vím a jsem si vědoma, že toto jsem si teda fakt mohla odpustit!
Tak jsem se vykecala...snad Vám to k nečemu bude..
PS: Ono hrozně moc záleží, jaký má kdo velký průchody v nose - dr.řekl, že je mám strašně uzounký.. proto to asi tak dřelo a šlo to blbě a pomalu.. :roll: