Moníku bezva, tak tryskomyš zase frčí? Moc Ti to přeju, určitě máš oooooobrovskou radost...
Martino to by mě zajímalo, co jsi to vymazala...nestihla jsem zaznamenat. Snad něco o přibírání na váze po určitém čase? Prozraď, prosím! Přece si sem každý může napsat svůj názor nebo zkušenost a případně se připravit či poučit.
Aleno ono se to tomu švícku (rozuměj Věrče) dobře teď píše, možná si na nás vzpomene, až převalí padesátku...škoda, že my už u toho nebudeme...a nebo jo?
Jo a ještě dodám, že když jsem se na to zobání během celého dne, místo dodržování jídla a intervalů, ptala pana doktora, tak mi bylo řečeno, že když to někomu tak vyhovuje, tak proč ne...já jsem taky na začátku měla několik období, kdy jsem celý den permanentně zobala a váha šla dolů.
Já vím, byla tu řeč o zobání mezi jídly, ale když se třeba jedno jídlo vynechá, může se to množství docela klidně rozložit a zobat 6 hodin. Očas to dělám úmyslně, abych si stáhla trochu žaludek, takže 30 dkg cherry rajčátek konzumuju postupně celé odpoledne. Není mi špatně ani z hladu, ani z plnosti žaludku. A když pálí žáha, je dobrý si třeba pití mléka rozložit na loky. Pokud mám v žaludku moc kyselin, srážím to častější konzumací a stačí opravdu jen lok či sousto. Ha!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014