Mona 79, to, že ti zruší opku je šííílené a vím o čem mluvím, kdysi jsem byla rozhodnuta pro bandáž v Olomouci. Měla jsem vše vyběháno, děti zajištěny na hlídání, v práci zrušený a zajištěný směny...měla jsem mít noční, vyřízenou nemocenskou... Byla jsem již přijata, převlečena v pyžamku, seděla jsem na posteli a čekala až pro mě přijdou...pak přišel Dr. a poslal mě domů, že se jim porouchal laparoskop....jsem myslela, že mě švihne, rychle jsem volala manželovi, ať mě bere domů, rušila jsem telefonicky nemocenskou a večer jsem šla na noční...a tam vysvětlovat, (protože já jim neřekla pravdu), že ten vřed na tom není tak strašně špatně...navíc mě už nikdo z té nemocnice nekontaktoval a já se na to na rok vybodla....pak jsem viděla Janu a domluvila jsem si konzultaci v Ostravě a rovnou tubu a jsem ráda, všechno zlé je pro něco dobré....nevíš, třeba někdo nad tebou držel ochrannou ruku....a i v Ostravě mi volali, že na druhý den nenastoupím, a ani mi nedali nový termín...já brečela jak želva a jeli jsme do nemocnice a já čekala tak dlouho až pan doktor odoperuje a musel mi slíbit termín a pokud by k němu nedošlo, dal mi i soukromé číslo, že mi to zařídí....prostě bych se asi sesypala....takže ti rozumím, ale ona nemusela dostat tvůj termín, jen možná uměla víc prosit, ale ani nemusela vědět, že je to kvůli tobě.... pa Majdalenka