fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 20:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 19:20 

MONA79...Týýý brďo,to jsi mi vzala vítr z plachet.No mám stejnou otázku jako Verča,co tě k tomu vedlo?No každopádně moooooooooc mooooooooc pržím pěstičky aby ti to vyšlo bez opky. Já na to tu vůli nemám a tuto berličku potřebuju a mám i strach z opky,ale zároven se těším. :roll:
VLČICE1977...Téééda jde ti to krásně :shock: :shock: :shock: To je správné ,tak to má byť :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 19:33 

teda moni dojít takhle daleko a pak to vše zahodit, i když špatně řečeno, ale jiné slovo nedokážu najít. ale chápe tě asi každá, která na operaci čekala, ten strach, co bude potom, jestli se to podaří...., ale my jsme strach překonali. přeju ti, aby se ti podařilo zhubnout na tvou vysněnou váhu a věř, že jsme tady vždycky pro tebe. v nás budeš mít podporu. drž se holka.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 20:19 

Mona79 - chápu tě!!!!! Rozumím ti víc, než si myslíš... A asi to tak má být. Já loni touto dobou taky stála před možností operace, uvažovala jsem o reoperaci (tedy vyndání bandáže +provedení tubu) ..pan dr.řekl, že by to šlo a zda to teda opravdu chci a já se zalekla té rychlosti asi a prozatím jsem jej požádala o doplnění bandu a řekl, že mám po 2týdnech zavolat, jak na to jsem, jak jsem se rozhodla a tak.. Tak jsem mu volala, že jsem se rozhodla, že ANO a on mi na to řekl, že nade mnou přemýšlel a že si myslí, že pro mě tubu nebude to pravé a že uvažuje o provedení minigastr.bypassu - toho jsem se zalekla už úplně, neb jsem o té operaci nic nevěděla a řekla jsem mu, že si to prostuduju a ozvu se. Ozvala jsem se po pár dnech po čtení všeho možného a po klábosení s ženama, co tuto opku mají.. ale to už bylo pro mě pozdě. Bylo mi řečeno, že mi to z hlediska jiného kraje neproplatí pojišťovna. Potvrzeno revizním lékařem.
Tak jsem to vzdala a řekla si, že zabojuju sama. Že mi to asi není přáno, když to jde takovýma oklikama pořád... A dala jsem se do hubnutí svépomocí, chodila jsem sem, pořád.. a holky i kluci mi pomáhali, jak jen to šlo. Podporovali mě! Super to bylo. Ale na jaře jsem nastoupila do práce (noční brigáda) a pak přišlo léto a já sem přestala méně chodit.. - zpočátku se mi dařilo, dala jsem dolů asi 9kilo za cca 2,5měsíce, ale pak stop a nyní mám vše zpět + něco navíc. :?
A nyní? Čeká mě v dubnu operace (vyndání bandu + kdyby to šlo naráz, tak i provedení plikace). A tentokrát už necuknu!!! Vím to na 100%. Potřebovala jsem ten rok navíc. Rok na přemýšlení a ujasnění si všeho. A pomohlo mi to.. :wink: :wink:

Omlouvám se za rozepsání se, ale muselo to ven... :oops: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 20:45 

Mona 79..... budeme se samozřejmě i nadále těšit z tvé společnosti a lačně dohlížet na tvůj metřík....jestli o to budeš stát, můžeme tě občas i sprdnout, abychom tě motivovaly.
Tu otázku, že by to člověk mohl a měl zvládnout i bez operace jsem měla v hlavě také. Dokonce i před operací jsem několik dní jedla tak jak se stravuji nyní a pravdou je, že jsem hubla. Je to opravdu jen o pevné vůli, kterou právě mnohé z nás postrádají.......

A tak nezbývá než ti popřát hodně vůle ve tvém boji s kily :wink: :!:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 20:55 

mona79
holka zlatá, tak teda nezbývá nic jiného než ti popřát hodně PEVNOU VŮLI
a budem rádi, když tu s námi zůstaneš i nadále :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 21:39 

mona79 doufám, že nám zůstaneš nakloněna, protože jseš i nadále jedna z nás a samozřejmě ti v tvém rozhodnutí budu také držet palce a přiznávám, že já sama o sobě vím, že bych to bez opky nikdy nedokázala.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 21:53 

Vlčice:obrovská gratulace,jedééš nádherně tak jen tak dál,opravdu šikulka šikovná :P :P :P

Mončo:no i já samozřejmě kkoukám,a snažim se pochopit,a je to rozhodnutí jen a jen na nás,tedy na Tobě,,já se přidávám k těm co tvrdí že sami jsme to zvládli několikrát -dali dolu několik kil a sami jsme se přesvědčili,že to netrvalo dlouho,došel škobrt a jelo to nahoru,a proto jsem zvolili opku,a proto pokud jsi si nebyla jistá udělala jsi dobře,,,,a zde na foru jsi naše,máš metřík tak jsi naše :wink: držim pěstičky moooc

Krásný večer všem,doborou nocenku :P :P :P

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 22:08 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 21 pro 2012 00:04, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 22:56 

mona79
Celý večer, od okamžiku, cos napsala, že ses vrátila domů z nemocnice, přemýšlím, zda sem napsat svou reakci a teď píši, už jsem ten svůj vztek trochu vydýchala, no co už.
Je to pár dní, co ses tady velice zlobila na Lenku 1975, že Ti sebrala termín operace a posunula Tě o týden, víme už, že to nebyla její vina, vyjasnilo se to tady.
Já jsem měla původní termín operace 8. 2., doktor mi to bez udání důvodu posunul na 15. 2., nachladila jsem se a toho 15. jsem prostě nebyla 100%ně doléčená, netroufla jsem si nastoupit. Nahlásila jsem se však jako náhradnice, jsem na volné noze, můžu přijet do 2 hodin od zavolání, že se uvolnil termín. Stále čekám, beru jen malé zakázky, abych fakt mohla hned odjet, kdyby někdo vypadl. Dostala jsem totiž nový termín až 22.3. a zdá se mi to dost za dlouho.

Na své rozhodnutí máš samozřejmě plné právo, když nejsi opravdu přesvědčená, že tu operaci chceš.

Držím Ti palce, aby se Ti podařilo zhubnout a svou váhu si udržet i bez operace. Já jsem, stejně jako mnohá z nás tady, to nedokázala. Zhubla jsem desítky, možná stovky kilogramů, až jsem se vyjojovala na nynější váhu
:(

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 bře 2011 23:20 

Mono
teda ty brdo to je rozhodnutí! držím ti moc palce abys to zvládla i sama, pokud cítíš že to půjde, moc moc držím palce, abys třeba nemusela nikdy litovat toho že jsi na opku nešla... drž se. :wink:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 00:08 

:!:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

Naposledy upravil Mona dne 10 črc 2011 17:14, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 01:10 

Holky, Mona není jediná, kdo operaci vzdal těsně před výkonem.
Operace je vážné rozhodnutí a pokud si to rozmyslela na poslední chvíli, tak asi nebyla psychicky v pohodě, nebyla přesvědčená na 100%, že to zvládne. Lepší utéct teď, než pak, kdyby přišly nějaké problémy, si vyčítat, že to podstoupila, když mohla zkusit ještě konzervativní hubnutí.
Třeba časem dozraje do stavu, kdy už si bude zcela jistá, že operaci chce a pak ji taky zvládne.

Takže Mono79, přeju Ti, aby se Ti dařilo hubnout, vyžaduje to víc odhodlání a vůle to zvládat bez berličkové opky, tak hodně štěstí a drž se! Hubnout to možná půjde, těžší bude pak si váhu udržet. Určitě si věříš, že to dokážeš, tak vzhůru do boje! :wink:
(Kdyby se Ti nedařilo, máš pořád možnost volit pomocnou operaci. Máš zálohu. To je dobrý pocit. Ten pocit Tě uklidní a podepře.)

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 07:19 

Mona79 ahojky...teda spadla mi čelist,jak jsi se rozhodla pro hubnutí bez opky...fandím ti... měla jsem možnost tě poznat, jsi hezká ženská, mladá...máš šanci klasicky hubnout, když jsi nastartovala se už...přeji ti to....a držím palečky....
já bych jen dietou nedokázala zhubnout...před opkou jsem si odměřovala porce, hlídala si , co jím..a výsledek...přibrala jsem 3kg.....já vím, že bych bez opky jen přibírala....
sazka ještě jsem neslyšela,že před opkou se musí být hospitalizovat,aby se zhublo... já jsem původně absolvovala kolečko v Iscare a měla jsem jít na bandáž....ale jelikož zdr. poj. utla proplácení operací....tak jsem hledala jiné možnosti..a dostala jsem nabídku plikace na OB klinice, jsem ráda, že to tak dopadlo...i když jsem byla nedůvěřivá vůči tomu, že je to nová metoda...ale neměla jsem co ztratit, kromě kil nadbytečných....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 07:29 

qwys
holka bud ráda že ho máš venku, já sem s ním šla na poslední chvíly a už sem viděla andělíčky a sem štastná že ho nemám.. chvilku se budeš mátořit, ale bude to lepší a lepší... :wink:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 bře 2011 08:22 

Annax díky, že jsi to napsala, to totiž bylo první, co mě napadlo...ale říkám si, že člověk si na vše musí přijít sám, tak ještě asi nenastal čas pro Monu ...věřím, že jednou změní své rozhodnutí, pokud se jí nepodaří zhodit bez opky :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina