Holky všem vám děkuji za oporu:
vlčice1977, lucie hoffman., zelenoočko, martina, iriska, jeník, zakletá, bossice, mickaPt, alena, katka04. snad jsem na nikoho nezapoměla.
AnnaX
Jasně, lenka něco napsala a tím se to "vyřešilo". Já to jako vyřešené neberu- sama jsem s ní mluvila po telefonu, mám od ní sms a mě to popisovala jinak.
U mě ji volali večer. Něco mi na tom smrdí a už jsem to vytahovat nechtěla, zvlášť po tom, co jsem tady ze sebe udělala debila, který tady útočí na nevinné

- ps: ironie
Navíc je mi líto, že ti to posunuli, ale co si jako chtěla?
Že ti brnknu já.
Sama jsem nečekala, že se nakonec definitivně rozhodnu takto.
Mám na to právo, je to mé tělo a ...
JANE- JANE rozhodně se nemám a nebudu nikomu za nic omlouvat.
Navíc annax. Zozežrání je nanic- to je pravda, ale rozežrat se můžeš i po opce. Není to samospása, jen fakt berlička.
Takže ti přeju aby jsi zhubla,a "neprohubla" ses zpátky k obezitě. jak jsi psala

/ že se ti hodněkrát stalo/, protože - i to jde.
Mona
Jasně, nejde o to zhubnout. Ale váhu si udržet.
A to jde pouze když změníte celý životní- jídelní styl. Jídlo není utrpení :
že to nebo to nemůžu. Ale dát si vše rozumně.
Některé + jeník jste mě fakt nakopli- v tom dobrém slova smyslu. Některé
jste řekli, co jste měli na srdci.
Ale jedno fakt nechápu.
JAKÉ VZDALA? JÁ PŘECE NIC NEVZDALA!!!!!!
JEN BUDU HUBNOUT " jinak".
A jestli se my to podaří a váhu si udržím? To ukáže čas. Já vím, že ANO - alespoň pro teď.
Třeba nakonec opku podstoupím, ale teď to tak nevidím.
Jsme všechny na jedné lodi. Všechny jsme hubli- někdo úspěšně/ někdo méně úspěšně, a pak přibírali.
Vy jste vzdali konzervativní postup, pak ano, já vzdala opku.
Ale všechny budeme muset doživotně s váhou "bojovat" a je jedno, jestli opku máme nebo ne
VŠEM NÁM DRŽÍM PALCE
ps: včetně lenky1975 / kdyby někdo rýpal/
Leni nic proti tobě nemám a už jsem se i srovnala s tím co bylo a je my to jedno. Ostatně to jsem říkala už i předtím. Jenže tehdy mi to málokdo věřil.

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
Konec metříku 1/2012