Zdravím všechny...dnes to byl v čekárně opravdu mazec, veliké štěstí, že tam nebyla Věrča, protože to by nás vykázali...bylo nás tam jak máku a opět jsem nepoznala 2 děvuchy. Bodejť ne, třeba Jandulka má dole 32 kilo...Arnoldici to úžasně sluší a té její kámošce (skleróza jména - Jessie?) taky, je trapné, že tam vůbec ještě lezou s takovou hubenou postavou. Pak z toho mají ostatní mindrák. Opět uloveno několik dušiček, tudíž očekávám přihlášení na fórum. Petunka dorazila, nějak vyjančená (jako obvykle), takže těsně před nástupem k Hrubáčkovi ji chytil záchvat nezdolatelného smíchu, dívala se na mě, zakrývala si hlavu šálou a řehtala se. No tak jsem nakonec ještě asi příčinou já. Takže do ordinace vlezla rudá smíchy a radši jsem zdrhla za Terčou, abych neslyšela ty hlášky z ordinace. Však ona Vám to Petunka napíše sama. Snad se tu přizná k tomu, jaký neplechy tropí a co všechno ji od opky potkalo, porazilo a dorazilo.
Mám vyřídit pozdravy od
Seky, včera byl na bypassu a dnes už vypadal mimořádně dobře. Naproti němu další místní kandidát na zítřejší tubu...mluvil o panu doktorovi jako ..."Martin mi říkal...", takže
Verčo, už jste dva s potykáním...opět se to dnes v čekárně probíralo.
Petíí, Sibylo a ...ta skleroza, ale ona sem ta bambulína stejně nechodí víte holky, ta veselá blondýna...Vás pozdravuje Valerie, ale asi se jí nepodaří přijet na červnový srazík. Vzkazovala po to Aničce, ta byla na doplnění bandu. Val má dole 22 kg a cítí se celkem dobře.
Petíí...napověz, jak se jmenuje ta blondýnka co ležela proti Tobě, nemůžu si vzpomenout...tak jsem se s ní potkala před 14 dny, byla si u Hrubáčka pro recept...mám Tě od ní pozdravovat a prý ji musíme omluvit, že nechodí na fórum, nezvládá pc, ještě pořád, vopice. No a řeknu Ti, moc jí to slušelo, šla zrovna od holiče, s pěkným melírkem, má to trochu tmavší než dřív, nalíčená a rozesmátá...prostě pohoda. Na srazík prý přijede. No bodejť ne, však to má za rohem.
JJ a Věrčo myslím, že byste si měli na tu přehlídku opatřit každá velké lízátko!
Psala Terča, že má zvýšenou teplotu...ale jen zvýšenou, tak snad to bude dobrý.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014