Zelenoočko:tak právě jsi mi vzala slova s úst chtěla jsem psát že jsem tatarák ještě neměla možnost ochutnat,a tak ani neví jakou to má pachut,vlastně jsem ho ještě nikdy neviděla,,no jelikož mám to samé co ty,co muj jazyk neveme jako chutné to se muj krček snaží vrátit nazpět

takže ani bylinkové věci atd,,brrr chichi..A mimochodem krásný metřík,,,moooc,,,,
No jak zde píšete s lupenkou a s ostatním,,,je mi to moc líto,a nejspíš ti co to nemají ani netuší,jaká je to bezmoc a utrpení...moc bych Vám všem kterých se to týká přála,aby se to nějak zlepšilo,prostě aby se něco našlo a vám bylo zase moc dobře,budu držet pěstičky,,,
Zakletá :já jsem taky citá,jo jo letí to ,každý rok jsou větší a větší a já je stále vidim jako mimiška,nojono,,,ale co psala bobul temu jsem se musela smát že mládnem,,,nojo no kéž by chichi,ale zní to skvěle
Romanko:hrozná a krutá životní situace,,je mi to líto ,,,,každý den zemře 6-7lidí,.a dokud nás to nepotká,nechápem jak může být smrt děsně blízko,a bohužel díky něčí nezodpovědnosti,,,já mám hodně velkou fobii co se týká opatrnosti,,,jak na silnici tak i jen tak jít večer po tmě je pro mě děsné,,,nojo malej srábek jsem,,,když vidim teho zla kolem,,,achjo,,,Romanko drž se...A je dobře že jsi to vypustila-uleví se..
Sibylko:stačí igelitka z alberta hačneš na kopec a jedéééš
Bossí:a co je s Terinkou?jak, dopadla zle opka?,asi jsem to tu už nějak nepostřehla,už se mi spomalil net a nemohla jsem dočíst,,,že ji moc pozdravuji ať se držíí,,posílám pozdravení,,,Terce i Tobě
EvikP:moooc zdravim,,a jak manža nepustí,svázat a pustit až po akci ju
Anička.R.taky moc zdravim-a je dobře že to nejde rychle ale pomalinku,prý to potom déle vidrží,tak budu držet pěsti,pomalu,ale jistě viť
Verčooo:a pak že žádné pohyby

už tě mám už tě vidím jak si svištíš po cvičištii,tak opatrně holka naše

A vílet si pěkně užij,,,
Alenko:co je stebou,tebe už jsem zde dlouho neviděla?ještě máš pejska?je krásně ,tak ted se venčí pěkně,a snad už jsi zdravá?no moje děti zase měli večer horečku tak už jsem neštastná,je to kolotoč,měsíc zdraví a zas po nás cosi chmatá,nonic už je uvařenej čaj a med,,,a budou bumbat a bumbat,,,jen mě štve to hezké počasí,že nemužem moc ven,byli jsme jen na krátké procházce a to do lékárny,pro Jitroceloví sirup a čoveče,upllně jsem koukala,měli normální a bio,,ten bio byl o deset korun dražší,tak nevim zda jsem udělala dobře,ale myslim že ten bio je lepší a myslim že by mohl být účinnější tak jsem ho vzala,mají rýmu a pokuckávaj tak snad je z teho zase dostanu,,,,
Tak vim že jsem ještě chtěla reagovat,prostě zdravim všechny a chválím metříky a kilíčka ,,tak mějte se krásně pappa Irouš
Renny a Bohunko taky mooc zdravim :P