Vážení, pracně dočetla, ale nezaznamenávala si průběžně reakce a tudíž už nevím, co jsem Vám to chtěla napsat. Tak jen co vyšťavím teď z mozku.
Byla jsem za
Terčou, všechny pozdravuje, už bez teplot, po kapačce a je dobře. No samozřejmě vzhledem k situaci, že? Ale škrábe ji v krku, dráždí ke kuckání, tak cucá pastilky. Možná to je suchým vzduchem, možná ještě potřebuje doladit útroby po intubaci. Stejně je na tom i
Seky, dráždí ho to ke kašli. (Holky, to je krásnej a vysokej chlap...ale zadanej, víte?...takže prrrr!)
Já si kupuju v lékárně Aloe vera gel, vyjde levně a je kvalitní. Před spaním si cvrnknu (do gaťat nééé) asi tak polévkovou lžíci do sklenky vody...chutná dobře, trošku jako citronová voda, ale mnohem jemnější, mně tedy vyloženě chutná.
http://www.lekarna-doma.cz/aloe-vera-fo ... ys-active/
No a za chvíli je tu jaro, vyraší kopřivy a to je, panečku, čistič! Je jí všude plno a zadara. Nejlepší jsou vrcholové lístky. Kdo nesnáší z kopřivy čaj, tak si může kopřivu přidat do špenátu, salátů (spařenou) nebo polévky, zapečeného masa... Je malinko sladká, ale nějak zvlášť chuť jídla neovlivní. Brzo budou Velikonoce a tak do "hlavičky" nezapomeňte dát!
Já tedy miluju česnečku s kopřivou.
Dobrá kombinace detoxikace - rakytník šalvěj, zlatobýl - stejným dílem.
Annax ráda shltnu Tvé znalosti o detoxikaci. Klidně se rozepisuj o všem, my tu hodně vydržíme, že, holky?
A předpokládám, že
Petíí nebude takovej kůrovec (rozuměj kůrovec = surovec), aby nám vyčtené vědomosti a doporučení postupně sem psala.
Qwys...ať Ti je každým dnem líp a tak Ti teda taky přeju hodně shozených kil, no prostě budu za šaška, to už tuším...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014