Zelenoočko...já vlákninu můžu, ptala jsem se na to pana doktora. Není vhodné brzo po opce, až po nějakém týdnu. Takže si zobnu chlollery či dám do jogurtu psyllium. Jenže Ty s tou zácpou a he...nevím.
http://www.prirodnilekarna.cz/Detoxikac ... 3c6c385a7f a rozklikni si vpravo dole doplňky stravy
Jane-jane jdi někam něco moderovat, nebo aspoň něco sepisuj. Máš talent!
Qwys cylindr nečekej, ten mi nesluší

. Mám doma ale několik sojčích i jiných pírek, tak ještě sehnat mysliveckej klobouk. A máte doma někdo papouška? Potřebovala bych červený či zelený brko...ještě máme na půdě vycpanou sovu, možná dojde i na ni
All ...hlásím, že
Terča zítra dopoledne frčí domů. Vypadá dobře a už s ní čerti šijou.
Seky jde domů v pondělí. Vypadá skvěle. Jeho spolupacient má band (říkal, že jde na tubu, popleta), půjde domů v pondělí, vlastně v pindělí a jest zatažen mezi nás, tak doufám, že se tu zjeví.
Romčo Smolinko však máme hlášky, že se pořád tulíš. Jsem ráda, že Ti to vyšlo, hodně štěstí a moc tu svou lásku teď nezanedbávej, radši ošiď sčítání lidu

. A dej si nohy nahoru...myslím skrze lepší odtok lymfy, děvenko!
Jeníku právě takových už tu bylo, co k nám perně přispívali a teď o nich nevíme docela nic. Je to škoda, aspoň občas by sem mohli nakouknout. Ti, co mají opku a hubnutí už za sebou většinou změní i životní styl a jednak nás už nepotřebujou a druhak jim na nás nezbývá čas, protože se pouští do aktivit, které při nadváze nezvládli. No a Ti, co nejsou úspěšní, tak se obvykle stydí a radši mezi nás nejdou nebo chodí jako anonymní. Ale parta "skalních" tu je a vidím to tak, že ještě dlouho bude. Nejhorší je to s chlapama, tak doufám, že Ty nám zůstaneš věrný a budeš chodit dál, teď se vrátil i Erytrin a Seky se taky občas přihlásí.
Irisko čauky! ...a jakýpak "z prasete", když už dávno nejsi těžkotonážní. A to počasí mě už sejří...každou noc mrzne a když ve dne svítí sluníčko, zase je vítr. Tak jsem si dneska musela koupit domů další barevné petrklíče, abych si to jaro zprostředkovala aspoň těmi kvítky.
Věrčo Tebe ani nezdravím, určitě máš frňák nahoru, když jsi měla tak, dle Jane, úspěšný sportovní den.

To víš, já či Iriska...my jezdíme jen zadniční hrboly na igelitkách a to není žádná extra disciplína.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014