qwys, Katka04 zatím u mě vede toz pudl, měla jsem ho doma 13 roků, vůbec nelíná, žádné chlupy nikde nebyly

díky holky za vaši pomoc při výběru pejska
Qwys si děláš kozy s tím dalším kilem dole, no já teda zírám

a vzpoměla jsem si, jak jsi perfektně hubla po bandáži, jak jsme si spolu psávaly na ICQ, to jsi ještě bydlela doma a chodila do školy, teda spíš ses šprtala na zkoušky
boss to víš, že chci malýho, čím menší, tím lepší, už bych nestíhala

zub času na mě hlodá stále víc
erytrinchtělo by to asi fakt doktora, může to být migréna, ale i něco s tlakem za očima
Irisko no já jsem viděla, že je unavenej, chudáček, tak se aspoň krásně vyspinkal

já také usnula, bylo to přesně jak jsem ti říkala, napřed obídek, pak chvilku čtení a pak jsem usnula a spala jsem asi hodinu, to vstávání před 4 hod ránní mě ničí
potom přišel synáček se psem, spravil mi žaluzie na balkoně a byl večer

zítra mám směnu až do 17, tak to bude celej den v čudu
bobulko bišonek je také v nominaci, taky se mi moc líbí, je to krásnej pejsánek
si říkám, kde pořád lítáš, že tu skoro nejsi a ty máš chudinko tooooolik práce a shánění, tak to moc nepřžeháněj a nechej si něco až budeš doma po opce
ještě jsem chtěla odpovědět , ale zapoměla jsem komu, tak zase příště, jak tu člověk není jeden den, tak to nejde všechno dočíst a hlavně dopsat

[/b]

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013