fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 srp 2025 17:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 09:23 

hmmm, znám, znám... hele a čistě náááhodou... neslibovala jsi mi už jednou něco takového?? :roll: to jen tak přemýšlím nahlas....ale jako přijít bys mohla...bych Ti aspoň nakopala tu Tvojí zmenšenou prdýlku - už se tady o Tobě povídá a dokud nepřijdeš, nebudeš vědět nic :P tak co teď, bude silnější zvědavost, nebo strach z ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 09:26 

ty nejsi kamarádka ty si Ďábel :twisted: :twisted: :twisted: pokušení je velké,převeliké :evil: :evil: :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 09:33 

a to já zase joooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 09:34 

Ahoj děcka.. krásné sluníčkové ráno přeji :wink:
Tak včera jsme byli celej den ve městě a dorazili jsme unaveni až navečer, tak už jsem sem nestihla zajít. Ale mám nakoupeno základní věcičky na čištění = Aloe (ActivAloe gel forte) 2x500ml, Ostropestřec 60tbl a ještě Detox Pročišťující čaj s vilcacorou. Tak se na to ode dneška vrhám... :wink:

Jdu dočítat, ať vím, co se tu událo...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 09:46 

Evičko, tak ať se Ti daří, koukala jsem, že bych 22.4. měla mít volno, tak bych Ti třeba na Krejcárek přišla zamávat :wink: .

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:10 

PŘEJI VŠEM HOLKÁM KRÁSNÉ MDŽ Obrázek

boss díky za odkaz :wink: pošlu SZ, ale až se vrátím z práce, teď už musím valit na BUS :roll: :roll:

Katka04 já právě sháním někoho, kdo pudlíky prodává, zatím jsem v okolí Olomouce nenašla nic, co by se mi líbilo , tak raději počkám na další vrhy :wink: :wink: :wink:
a s tou váhou se neboj, určitě se to zase pohne, tělo si musí dát také trochu odpočinek a pak zase jede na plno :wink: :wink:

bobulko bych to chtěla u tebe vidět, to musí být krása, tolik kytek na oknech, musíš dát na Rajče aspoň nějakou fotečku ať můžu pochochat oko :shock: :shock: :lol: :lol: [/b]

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:13 

Zelenoočko ahojky, no že taky mezi nás zajdeš :lol: :lol: :lol: tak a já mizím, jdu pracovat, pa,pa,pa :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:33 

Tak jsem dočetla, ale jaksi nemám moc na co reagovat, ..no začnu obecně...
Vy, co jste doma po opce, přeju rychlé hojení a ať jste brzo fit... těm, co teprve jdou na opku, tak hladký průběh.. :wink:

Alenko, tak štěňátko si sháníš, jo? To je dobře, nebudeš sama a budeš mít veselo. Veselo v pravém slova smyslu - máme taky štěně a vím, co dokáže :roll: A chodím sem denně, krom víkendů teda.. :wink:

Terinko - když bych v nem. tou dobou byla, klidně se za mnou můžeš zastavit :wink: ráda bych tě poznala, i když asi v té době nebudu vypadat zrovna nejlíp :roll: :)

Bobulko, to teda musíš mít krásný, všude kolem plno kvítí.. ááách.. No závidím.

No my se chystáme do zahradnictví asi koncem tohoto týdne nebo někdy v příštím týdnu, hlavně okouknout, co kde mají.. My si loni zjara nakoupili hromadu kvítí , ovocných i okrasnych stromků na zahradu, něco na okna, do pergoly, na schody, před dům do předzahrádky... no přišlo nás to skoro na 8.000 Kč - ale bylo to z vyúčtování za plyn, co nám vrátili, jinak by jsme na to neměli... a koupili jsme si tmavě-vínovej javor do zahrady před pergolu, krásně rostl a my se kochali .. no nyní je z něj asi 20cm pahýl bez větví :roll: :evil: ... naše štěnisko nám ho totálně zlikvidovalo... :? a dokonce i převislou kočičku máme okousanou...ta naše chlupatice je potvůrka docela vysoká, dostane se se svýma zubama všude. :roll: tak ani nevím, zda to má smysl něco dokupovat - aby osud toho rostlinstva nebyl zase stejnej :roll:

Pěknej den.. jdu vařit - dnes dělám játrovou omáčku .. :wink: a nemůžu se zbavit rýmy, božéééé.. :?

Předmět příspěvku: Ořání všem děvčatům bandingclubu
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:38 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 13:34, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:44 

Verca ahoj děvčico tak ve čtvrtek v 8:05 Pečky :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:45 

Lenka a Terča:asi se zabalíme do igelitu a pak oblečení a budem se pařit jak prásátky,taky vypotim jen když mám horečky,ale zase lepší než smrádek s pocení :lol:

Všem ženám krásné MDŽ...mnoho lásky ,,odhozených kil a spokojenosti :P :P :P ps:mám Vás moc ráda :P :P :P

Bobulko:u nás dneska zelňačka s česnekovou topinkou s toustovače :lol: a druhé mají děti rýži na sladko :P A věřim že se dočkáš,moc Ti to přeji,myslim tu opku :P :P :P No a Ti chlapi nemaj chybu chichi....
Bohunko:souhlasím a tahám tahám za ouška,ale jaro leze jen po kouskách,,a kytičky taky miluji,,takže taky budu ráda za fotečku,,Bobulčiných okýnek s kytičkama... :P :P :P to je nádhera...

Katuško
:vydrž,však ono se to pohne,budu Ti držet pěstičky,,jinak já stojim celou zimu ,,,takže pár dnů bych aj brala,,ale ted si dávám do těla více procházek atd,no a snad se to zase pohne,,není jak na začátku to jelo ,jak blesk mmmm,,kéž by chichi

Aničko Rychnovská:
můj malej trpí na laryngytidové záchvaty od pul roku,jednou jsme byli ve špitále,,dostali jsme vynikající čípky Rectodel 100 a od te doby když nám to začne tak to zvládáme sami doma a je to děs,držet bezvládné sípající tělíčko,tak dám čípeček a do hodiny se mu uleví,,fakt skvělé,,skuste si je napsat,,,a pak Aerius,,,to je sirupek právě na tohle ...

Anax:odkz ukládám,,koření já moc rád,,,a když je bez soli ještě lepšíí,,děkuji za radu

:P
Verčí:stím prádlem jsi mě dostala,chudák taťka a on se chtěl jistě potulit :lol:
Arnoldko:to musel být blbej pocit,ale myslím že i jiní semtam ujedou,,,vyjímečně ale jo,,a pak nám to žaludeček pěkně spočítá,,,tak hlavně že už je líp,nojo papuško od maminky,to musí být mňamka :lol:

Zelenoočko:tak super, pak napiš dojmi a pojmi,zda léky zabíraj,a ten ostropestřec tě přišel na kolik?Já dneska koupila Tymián a sirupek už chládne,,až schládne tak přecedím a šupnu do ledničky,,no jsem fakt zvědavá,ale co tam psali ty maminky tak to se velice mile četlo :lol:

Alenko
i Tobě pěkné MDŽ a vydrž to v práci,,,a jak je co zádička,ještě bolí?

Jeník a všechny co přáli k MDŽ,,velké děkuji,,,a pro všechny od nížin až po Krakonošovo tahle kytičkaObrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:51 

qwys mám prosbičku ve čtvrtek jedu za Věrkou do Peček nemohla by si mi dát ,nebo prodat trochu té zázračné květiny co ti je na prd? Myslím tu sévii :oops: :lol: :wink:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 10:59 

Jeníku díky.. ty asi dnes budeš jediný chlap, od kterého se dočkám přání :wink:

Irisko - je dobře, že jsi udělala ten tymián.lektvar, fakt pomáhá. Teda nám určitě. A navíc dětem i chutná. :wink: Ty reakce maminek to taky potvrzují, právě proto jsem ti poslala přímo ten odkaz, aby jsi věděla, že hodně z nich to funguje a že to není jen můj výmysl. :lol:
Ostropestřec (Silymarin Duo) 60 tbl. mi vyšel na 369,-Kč. :wink:

A Irisko - s tím Rectodeltem opatrně!! Dr.nás varovala - sice jej doma máme, neb náš malej má laryng.dost ošklivý odmalinka a zatím jsem ten čípek nikdy nepoužila, je to opravdu dost velký svinstvo a proto je třeba jej používat jen minimálně a ne pravidelně!!!! Je třeba s ním nakládat opatrně... raději používám milion jiných metod, aby jsme se vyhnuli nemocnici a zatím jsme to vždycky nějak zvládli sami doma, i když to je vždycky o nervy :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 11:02 

Romankoo do Peček za mnou nejdeš, tam Tě jen vyzvednu, nebydlím v Pečkách - naštěstí :!: Ale s vlakem v 8:05 počítám, budu tam čekat an Tebe :wink:

Irisko no to se neboj, že by tata žehlil prádlo doma, tak plíny, když byl Lukášek malý, ale také asi jen 3x ...ani to po něm nevyžaduji, bo mě drtí to jejich pomalé tempo...to si to radši udělám sama (vyžehlím prádlo, vy nemravové) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostropestřec (Silymarin Duo) jsem měla také.... před opkou.... :wink:

A už mám vařeno - už jsem si i dala bifťoura, mnam mnam....

Už tu byla i arnoldice - zvědavost byla přeci jen silnější :lol: :lol: :lol: :lol:

A teď jdu sebrat to prádlo, ať tata může žehlit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 bře 2011 11:19 

zelenoočko:neboj zlatičko,,já taky napřed větrám,mastim a sirupkuji cibuli s medem,,,ale když on má taky ty šílené záchvaty,skterými bych měla valit do nemocnice,,,a tam ti ten čípek hned šupnou,moje doktorka mi je hlavně napsala proto že ví že nemohu nechat malou samu doma,,tak chtěla aby jsme to zvládli víš,a nemuseli do špitálu,,,a dávám ho opravdu jen když je skoro bez dechu,,,,ale děkuji jsi hodná,,,,
Ted mi bossí:poradila ekalyptový olejíček tak se po něm kouknu a dám ho i do odpařovače na to pení,,,,a jsem za radu vždy ráda,,,,zítra mrknu do lékárny :P

Verčo no tak sama si jo :lol: :lol: :lol: Tak aby To bylo jak ze škatulky :lol: :lol: :lol: A bifťourka mmm nech si chutnat,,,zase utřu slinty na pc :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina