Lenka a Terča:asi se zabalíme do igelitu a pak oblečení a budem se pařit jak prásátky,taky vypotim jen když mám horečky,ale zase lepší než smrádek s pocení
Všem ženám krásné MDŽ...mnoho lásky ,,odhozených kil a spokojenosti
ps:mám Vás moc ráda
Bobulko:u nás dneska zelňačka s česnekovou topinkou s toustovače

a druhé mají děti rýži na sladko

A věřim že se dočkáš,moc Ti to přeji,myslim tu opku

No a Ti chlapi nemaj chybu chichi....
Bohunko:souhlasím a tahám tahám za ouška,ale jaro leze jen po kouskách,,a kytičky taky miluji,,takže taky budu ráda za fotečku,,
Bobulčiných okýnek s kytičkama...

to je nádhera...
Katuško:vydrž,však ono se to pohne,budu Ti držet pěstičky,,jinak já stojim celou zimu ,,,takže pár dnů bych aj brala,,ale ted si dávám do těla více procházek atd,no a snad se to zase pohne,,není jak na začátku to jelo ,jak blesk mmmm,,kéž by chichi
Aničko Rychnovská:můj malej trpí na laryngytidové záchvaty od pul roku,jednou jsme byli ve špitále,,dostali jsme vynikající čípky Rectodel 100 a od te doby když nám to začne tak to zvládáme sami doma a je to děs,držet bezvládné sípající tělíčko,tak dám čípeček a do hodiny se mu uleví,,fakt skvělé,,skuste si je napsat,,,a pak Aerius,,,to je sirupek právě na tohle ...
Anax:odkz ukládám,,koření já moc rád,,,a když je bez soli ještě lepšíí,,děkuji za radu
Verčí:stím prádlem jsi mě dostala,chudák taťka a on se chtěl jistě potulit
Arnoldko:to musel být blbej pocit,ale myslím že i jiní semtam ujedou,,,vyjímečně ale jo,,a pak nám to žaludeček pěkně spočítá,,,tak hlavně že už je líp,nojo papuško od maminky,to musí být mňamka
Zelenoočko:tak super, pak napiš dojmi a pojmi,zda léky zabíraj,a ten ostropestřec tě přišel na kolik?Já dneska koupila Tymián a sirupek už chládne,,až schládne tak přecedím a šupnu do ledničky,,no jsem fakt zvědavá,ale co tam psali ty maminky tak to se velice mile četlo
Alenko i Tobě pěkné MDŽ a vydrž to v práci,,,a jak je co zádička,ještě bolí?
Jeník a všechny co přáli k MDŽ,,velké děkuji,,,a pro všechny od nížin až po Krakonošovo tahle kytička