Zdar fffšeci, tak už vím, kdo může za to, že u nás ráno tak sněžilo...manža včera vlastními silami zrovna vyměnil gumy

, tak prskal.
Evikp tak Ty taky? No tak já jsem slabost v prstech přikládala artritidě (po opce to bylo ale opravdu slabostí a vždy, kdy se pokouším jíst malinko, tak je to tu zas)...taky neotevřu petku apod., když nemám doma muže, tak musím použít nějaké udělátko a když to nejde ani tím, tak prostě zůstane zavřeno, každý večer bojuju s roztrhnutím tablety do myčky, až si s tím rozharaším prsty ještě víc a i karpál. Ale pomalu si zvykám, že můžu taky na ledacos použít nůžky, že? Na zbytek mám otvíráky na baterky, nejlepší je ten "odcucávák"...na zasterilované sklenice.
Zakletá ten klučík chechtanda byl dokonce v televizi.
Irisko...mně se
Qwyk líbilo...jsem si vždycky řekla, jó, to "quickly", to na Zuzinu sedí

.
Aleno Tebe odhalit nemůžu, protože Ty zřejmě nakukuješ jen po jednom očku a jen vteřinku...to bych musela furt čumět a hlídat na "kdo je právě přítomen" a to já tedy umím čas využít trochu účelněji...
Věrčo veřejně Ti děkuji za sjednání společného ořezu, druhý den po opce budou mít pacoši nejspíš chleba s čerstvými škvarky
Vlada já jsem abstinent, takže neporadím, ale holky si dávají alko až později po opce, tvrdý vůbec a nejdřív střik, ale jak vidím, některé prostě chlápou víno a nic se neděje. Šampáňo zřejmě ignorují, či možná taky ředí nebo míchají a míchají a pořád míchají, až už je na ten blivajs přejde chuť. Snad Ti odpoví "povolaní".
Romano Kilberg takže 17. v kolik?
All... tak jsem si to parádně vymákla...skoro vždy dočítám hafo stránek, skleróza pracuje a psát si poznámky občas zapomenu, takže teď si otevřu stránku ještě v jednom okně a reakce tam píšu postupně tak, jak dočítám. Dobrý, co? No prosím, a na to musí přijít taková stará vopelichaná vopice!
Taky mi se mi dnes ozvala
Hanaka vede se jí dobře. Zkouší se zapojovat do pracovního procesu, nějaká brigádička a tak, je invalidní, ale snaží se. Takže držte palce, ať to zvládá.
Aleno tak to mé načuhování Tě tu stejně neodhalilo...zřejmě pracuješ zodpovědně a pilně.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014