fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 14:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 08:21 

Dobré ránko v kurníčku....

tak jsem vlezla po víkendu na váhu a hlásím, že mě sobotní chlastačka stála -1,1 kila - no asi se dám fakt na chlast :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lubinkooo to je mi líto, pozdravuj dětičky a ať je Anička brzy zdravá !! :wink: Mylsím na Vás kočko !! :wink:

Nemám na nic náladu dneska, nic mě nebaví, jsem jak přejetá, tak jdu někam, kde mi bude líp.....teda doufám :roll: no prostě mizím z baráku na chvíli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Všem, kdo se někam chystají držím paluchy, ať to dobře dopadne :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 08:39 

pak že se po chlastu tloustne :P

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 08:48 

Vlada normálně se po chlastu tloustne, stejně tak jako po sladkém, a pepánek je nejtučnější ze sýrů - jenže naše verča je zvláštní přírodní úkaz, protože ona po tomto všem prostě HUBNE :lol: :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 09:03 

Dobréééééééééééé rankooooooooooooooo všem :lol: :lol: :lol: ,
nemáte někdo zkušenosti s gastrem a sono v Hornické nemocnici - Karviná.Doporučíte mi nějakého lékaře?
Děkuji :lol: :wink: :lol: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 09:14 

Dobré ráno ženy...

beruško
já vidím, že máš metřík dávno hotový, ale nikde tam není vidět kolik vážíš ... při vyplňování si někde udělala chybku asi :wink: nebo možná nechceš prozradit svoji váhu což samozřejmě respektuji a v tvých staších příspěvcích jsem tuto informaci nikde nenašla .... nemáme se čeho chytit aby jsme ti mohly alespoň trošku poradit :wink:

katko
no jak říkám ... prvně se budu věnovat sobě a až mi to klapne pak si s ní domluvím rande a zjistím co se stalo .... je to mladá kočena a snad se s tím bude dát ještě něco dělat :roll:

boss
heeej nemaluj čerta na zeď! to se tobě nestane! teda aspoň doufám, že ne! :roll:

Jo a dneska odpoledne to u nás vypukne ... bude se malovat a malinko předělávat kuchyň, takže se budou škrábat zdi a natahovat fajnová atd. .... se fááákt těším :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 09:26 

Lubinko to je mi líto a co malé zjistili?co ji na to dali?držte se holky,jinak to musela být děsně krutá noc...No a co se týká saniťáků to je prostě hrůza,,,Já měla skušenost když jsem vedla skautíky,,,malá holčička měla 40horečky,,8let,,no a nešlo to srazit,,,sanitka dojela za hodinu a pul,napřed se dohadovali co to je ani se napřed nepodívali,a pak se podívali a napsali sirup,,,no byla sobota noc a povídám,kde bych to sehnala a že prý ve městě je otevřená,lékárna noční,,a oni byli steho města,tak sem se ptala zda mě tam hodí že zpátky pujdu pěšky,no to nejde a konec,,,tak podvedoucí hlídala a já se vydala pro léky,,,no ta cesta,a temná 10km cesta byla nekonečná,,,prostě je to děs,,,naštěstí léky jsem donesla a malé se ulevilo,,,ale bylo mi taky ouzko,,,Lubinečko držte se,,,nojo to je to zdravotnictvííí :( :P

qwys:
určitě těžká volba,,,ale nedokázala bych si představit být bez nich,,tedy kdybych měla volit,tak jedno určitě ano i v dnešní době,,,ale psala jsi že máte finanční promlémi ,myslim teda ale ,,,přála bych Ti aby jste měli tu radost,,ale máš pravdu je to často o nervy,,,když není na léky,nebo když je člověk zoufalej co má dělat,když se dítě trápí,,,ale třeba kdo bydlí na vesnici má výhodu tam jsou děti malinko míň nemocní,čerství vzdoušek dělá své :wink: :P

Vladi:drž se myslím na Tebe :P :P :P

Beruško:
metřík jako obrázek máš hotoví,ale teda alespoň já nic nevidím co se týká váhy,,,a BMI,,to nejde vidět,,,,takže tam nejde vidět,ani počáteční váha,ani ta vysněná,,,,tak proto psala bobulka ať si ho doděláš ,ať může poradit :wink:

Zakletá:chudáčci dětičky ,tak ať jim paní zubařka pomůže,ikdyž já a zubař brrr to se bojim,ale teď se budeme muset taky objednat ach jo,,,Jinak drž se holka a hlas hned od dveří že chceš krk umrtvit,,,,a pak pisni,ale budeš to mít za sebou,,hlavně dýchej nosánkem,,,,papa

Verčí:tak to je síla,,,jsi borka takže dneska už 67,9 jo ,tak to je bomba,,prostě jsi skvělá a jak psali holky ,hubneš po všem :lol: :lol: :lol: No venku je krásně tak se nabij,,,a pak zase dojdi,,,bez Tvého sluníčka by to nebylo ono :lol:

Tak teď jsem si všimla že to bobulka už píše,ale mazat to nebudu chichic,,bobulko pěkný den :wink: :lol:

A všm krásný den :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 09:48 

Dobré dopo ve slepičárně! Ráda bych se zeptala, jestli jste v prvních čtrnácti dnech po opce měly průjmy, já mám s tím celkem problém :cry: .

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 09:56 

Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,prosím poraďte mi,kdo má nějakou zkušenost s Hornickou nemocnicí v Karviné - gasdtro a sono?Je tam nějaký fajn doktor :lol: :wink: :lol: ?
Děkuji moc :lol: :lol: :lol: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 10:16 

katka04 já piji kafe bez mléka, ale někdy v kavárně si dám Vídeňskou kávu, to je kafe se šlehačkou, sice je neslazená, ale určitě kalorická, tak to bych mohla počítat skoro jako hlavní jídlo :roll: :roll: ale mě ty latee a jiné druhy nechutnají, navíc jsu všechny slazené a já piji kafe bez cukru :wink: :wink: tak mi zbývá asi jem preso bez mléka :shock: :shock:

bobulko vůbec se nedivím tvojí známé, že o tom nechce mluvit, lidi jsou zlí a mají vždycky radost z neštěstí druhého :x :x :x já když jsem šla na bandáž, tak jsem to všem řekla, pak když jsem zhubla, málo lidí si toho všimlo a když jsem přibrala, tak měli obrovskou radost, že mi to nefunguje. No a tak, když jsem šla na Tubu, tak to nevěděl nikdo, řekla jsem, že jdu s kýlou a tak se pak divili, že hubnu a nyní, když mi váha zase vylezla, tak už nemají co kritizovat a mám od nich klid, prostě si tak sama hubnu a přibírám, to jsem dělala celý život a okolí se spokojeno, pouze nemají o čem drbat :roll: :roll: :roll: :roll:

bossice také si myslím, že ty bandáž určitě nepřežereš, já kdybych byla tak ukázněná jako ty, tak jsem šťastná, protože mít tvoji váhu, tak jsem tak šťastná, že bych snad chodila i nahá, aby si toho všichni všimli :shock: :shock: ale tam já se nikdy nedohrabu a tak ani nepoznám to štěstí :roll: :roll: :roll: :roll:

lubinko jo děti jsou sice radost, ale i tyhle problémy k tomu patří, no musí se to zvládnout, zase bude dobře :wink: :wink: :wink:

qwys klidně si dětičky pořiď, ono to zase není tak hrozné, převažují ty příjemné chvilky, kdy je děťátko zdravé, směje se na tebe a řekne ti - máma - to musíš sama vyzkoušet, jinak nepochopíš :wink: :wink: :wink:

Irisko zdravííím, tak si užij krásný den, já jdu do práce a večer příjde sčítací komisař a bude mě sčítat, tak už se mooooc těším :lol: :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 10:36 

ahoj holky :)
Tak ja mam dnes Ondraska poprve ve skolce,milacek se nemohl dockat.Ja jsem jeste dnes zustala doma ale zitra uz pomazu na brigadu vydelavat korunky :) :wink: Uz se docela tesim,nevim co bych doma celej den delala :roll: :shock: :shock: :shock:
Lubinko-Chudak Anicka,doufam ze uz je na tom dnes lepe.Drzim moc palecky :) :)
Verko-no vidis ty hlavo mapo,kdybych vedela ze mas chodici pas tak bych si ho od Tebe rada pujcila.Me pas strasne bavi.Ale ted kdyz zakladate to Fitco tak nic noooooo :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 10:41 

musím uznat,že chlast a pepánkovej salátek mi na včerejším tahu taky zas ubral na váze,konečně se Verči metoda osvědčila i jinde :lol: :lol: ,jen si to snad zetra váha zase nerozmyslí :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 11:00 

jste toho zas nakdákaly, to vám teda povím :twisted: :lol: :lol: :lol:

sazko to už je známo dávno, že tato metoda funguje :lol: :lol: :lol: :lol:

Aničko tssssssssss, to by mohl říct každý, abych mu ho půjčila ...jinak se stav u našich, máš tam ode mě pozdrav :wink:

marti, vladi no jistěěě, ale pšštttt, ne tak nahlas, víte, že to tady někteří špatně nesou, když tu napíši něco o svém úspěchu...... :wink: :lol: :lol: :lol:

boss jaképak přibírání, žádné takové, berušku chceme vidět na metříku ! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 11:35 

Tak jsem od psycha doma mám od něj doporučení :P
pak jsem si volala pro termín operace a že prej mi ho řeknou po gastru a to jdu 1.4. a tím op.až v červnu :( čekat 3 měsíce to je skvělí :x
nešlo by teda ,že bych se objednala jinam kde by byl termín dřív a měla původní kolečko z Kolíns.nemocnice?

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 11:38 

Zuzi, pořád jím stejně. Pasírovaný kuřecí vývar bez kousků, Actimel, káva nebo melta s mlékem, Nutridrink, slané ředěné přesnídávky. Někdy letím už při jídle. Prý se do střeva nemá co zhmotnit a může to trvat nějaký čas než se s tím organismus srovná.
Přetrvávájící problém s čůráním v noci a nedošlá menses zřejmě souvisí taky s opkou...
Tak uvidím, jak se můj stav bude vyvíjet, snad zvládnu jít začátkem dubna do práce.

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 11:40 

Vlado, pokud máš všechny papíry, tak by to určitě šlo. Rozhodnutí, kde se necháš operovat je na Tobě.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina