Lubinko to je mi líto a co malé zjistili?co ji na to dali?držte se holky,jinak to musela být děsně krutá noc...No a co se týká saniťáků to je prostě hrůza,,,Já měla skušenost když jsem vedla skautíky,,,malá holčička měla 40horečky,,8let,,no a nešlo to srazit,,,sanitka dojela za hodinu a pul,napřed se dohadovali co to je ani se napřed nepodívali,a pak se podívali a napsali sirup,,,no byla sobota noc a povídám,kde bych to sehnala a že prý ve městě je otevřená,lékárna noční,,a oni byli steho města,tak sem se ptala zda mě tam hodí že zpátky pujdu pěšky,no to nejde a konec,,,tak podvedoucí hlídala a já se vydala pro léky,,,no ta cesta,a temná 10km cesta byla nekonečná,,,prostě je to děs,,,naštěstí léky jsem donesla a malé se ulevilo,,,ale bylo mi taky ouzko,,,Lubinečko držte se,,,nojo to je to zdravotnictvííí
qwys:určitě těžká volba,,,ale nedokázala bych si představit být bez nich,,tedy kdybych měla volit,tak jedno určitě ano i v dnešní době,,,ale psala jsi že máte finanční promlémi ,myslim teda ale ,,,přála bych Ti aby jste měli tu radost,,ale máš pravdu je to často o nervy,,,když není na léky,nebo když je člověk zoufalej co má dělat,když se dítě trápí,,,ale třeba kdo bydlí na vesnici má výhodu tam jsou děti malinko míň nemocní,čerství vzdoušek dělá své
Vladi:drž se myslím na Tebe
Beruško:metřík jako obrázek máš hotoví,ale teda alespoň já nic nevidím co se týká váhy,,,a BMI,,to nejde vidět,,,,takže tam nejde vidět,ani počáteční váha,ani ta vysněná,,,,tak proto psala
bobulka ať si ho doděláš ,ať může poradit
Zakletá:chudáčci dětičky ,tak ať jim paní zubařka pomůže,ikdyž já a zubař brrr to se bojim,ale teď se budeme muset taky objednat ach jo,,,Jinak drž se holka a hlas hned od dveří že chceš krk umrtvit,,,,a pak pisni,ale budeš to mít za sebou,,hlavně dýchej nosánkem,,,,papa
Verčí:tak to je síla,,,jsi borka takže dneska už 67,9 jo ,tak to je bomba,,prostě jsi skvělá a jak psali holky ,hubneš po všem

No venku je krásně tak se nabij,,,a pak zase dojdi,,,bez Tvého sluníčka by to nebylo ono
Tak teď jsem si všimla že to bobulka už píše,ale mazat to nebudu chichic,,bobulko pěkný den
A všm krásný den