s2k Mirku, ty tu fakt trosku provokujes.

Merim 172 a vahu 87 jsem mela naposledy v 18 letech. Je to moje vysnena vaha a jestli se na ni dostanu, tak si budu hodne blahoprat.
Po bariatricke operaci se normalne pry sunda tak 30 kilo, takze kdyz vse pujde ok, tak se dostanu na nejakych 93 kg. Tvoje pritelkyne vazi o 6 mene.
Pred rokem jsem uvazovala o BIB balonku. Vsechno sice vite, ale ten ti zavedou v lokalni anestezii. Ted jsem byla pri vaze 123 na plikaci a vzhledem k tomu, ze to byla moje prvni celkova anestezie v zivote, tak to pro mne jednoduche nebylo. Prvni pulden po operaci jsem si rikala, ze to byl nejpitomnejsi napad myho zivota. Stridave jsem zvracela a stridave mela tezko v brise. Bylo mi hodne zle
Pak mi nastesti bylo uz lepe, rychle se to zlepsovalo a dnes mam mesic po operaci dole skoro 12 kilo.
Takze kdybych byla na jejim miste, tak se ridim tim, co ti tu holky uz psaly. Sport, pohoda, racionalni vyziva, kurz STOBu, krabicky a hlavne se nestresovat. Ja si myslim, ze jsem pribrala hlavne kvuli stresu a neustalymu reseni nejakych problemu, hlavne za jiny lidi.
A taky si prosim uvedom, ze ji muzes stresovat i ty sam peci o jeji vahu. Aby si casem nenasla nekoho, s kym bude v pohode.

Jestli ti to taky nahodou nedela dobre. Ono pro kazdou zenskou je ponizujici, kdyz ji chlap kila predhazuje. Ale zase je hezky, ze se ji snazis podporovat s tim sportem a zdravou vyzivou. Ve dvou to jde mnohem lepe.
A jinak si myslim, ze by ji tu operaci pri BMI pod 35 neudelali ani kdyby si to zaplatila. A ani by ji pri tomto BMI nevzali do ambulantni obezitologicke pece. Tady jedine zkusit ten kurz STOBu a co vim, tak tam spousta holek i s jejim BMI zhubla treba 5 kg za ctvt roku jen tim, ze zacaly spravne jist a hybaly se.
Zdravim Tvoji pritelkyni a at se Vam dari.

Metřík ukončen skoro po třech letech 1.2.2014