fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 23:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 13:30 

Irisko asi tak 10 min zeptal se mě proč to chci tak jsem to všechno na něj vysolila že nemám rodiče ,všichni v rodině jsou obézní,když zhubnu mám jojo efekt,že mám zdr.problémy a pak se mě zeptal jestli trpím nějakýma poruchama nebo depresema tak jsem se začala smát a řekla jsem mu,že jsem veselej člověk tak se zasmál a že ať jdu ,že nic nenašel špatnýho a bylo to :D :D

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 13:33 

Tak jsem doma, gastro zamnou. Ale teda uf...
nabidl mi pan doktor že mi to muže udělat pres nos za příplatek 300kč, že prej je to lepší pro ty pacienty lepší než když se dáví, no já bych se teda radši jeste tri minuty dávila než toto.. no tak mi vystříkal nos, pak mi tam dal nějakej gel jakože na umrtvení (vůbec to neumrtvilo akorát mě potom šílene štípou dáchací cesty a hlavně nosohrtan ) no a po sléze zjistil, ze se tam nedsotane ani jednou dírkou protože je mám úzký, je musíme přes krk.
V pohodě... přes krk mi to teda přislo storkát lepší než pokusy přes ten nos.. ani ted necejtím nic v krku,nebolí mě žaludek, jícen, nic... asi 10xme natáhlo, ale dejchala sem dobře takže to v celku šlo, asistent mě držel za ruku a hladil mě po vlasech :-)) asi sem mu tu ruku slidně drtila, ale jinak gastro jako takový, pro mě osobně nebylo tak hrozný, kdybych věděla jaký to fakt je tak ty pokusy přes ten nos ani nezkouším, protože s tím mám ted fakt problém, bolí to, štípe a pálí, celej nosohrtan.

No řikal ze to vypadá hezky, a zítra mám volat na výsledky, tak doufám že tam nic nebude!!
UTZ v pořádku, říkal trošičku zvětšený játra, ale prej je to běžný, a je to spojený s váhou, jinak všechno ok.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 13:35 

zakletá tak držíme paluchy, ať to dobře dopadne !! :wink:

Vladi u koho jsi byla, u Sýkory??

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 13:37 

Ahoj děvčata,
ted mi psala Ladynka, že jde domů. :D :) :D

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 13:40 

v Kolíně u Brocka mladej a hezkej :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 13:40 

verusko díky :wink: jeste odpoledne se starším k zubaři, a tam hádám zešedivím s nim :(

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 13:43 

Vladi v tom případě jsi ale byla u PSYCHIATRA !! A ne psychologa :wink: U broka jsem totiž byla také - 10min, přesně jak píšeš Ty... :wink: A je pravdou, že v Kolíně vyžadují právě psychiatra a ne psychologa....ale v turnově mi to uznali, tak třeba budeš mít také štěstí :wink:

Huráá, doufám, že se nám holka ladynkovatá brzy ozve a poreferuje :wink:

zaklatá nevím už co jsem Ti psala, že mi děkuješ, ale nemáš za co :P :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 14:07 

Ahooooooj lidičky, po dlouhé pauze Vás zdravím.. nebyla jsem tu několik dní, protože mě bylo fakt blbě... a nezvládnu to dočíst, tak pokud mi něco významnýho uniklo, tak se moc omlouvám...
Mě je stále blbě, k teplotám, bolestem hlavy, zimnici a průjmu se mi přidal i krk, takže chrchlám, v noci se dusím hlenama a skoro jsem přišla o hlas... :roll: Čekám, co se z toho ještě vyvine dál, ale každopádně musím být do 1.dubna v pořádku, neb to jdu na odběry krve + moč jakožto předoperační vyšetření.. :wink: No nic, jdu dělat nádobí a zem...a vymyslet, co upeču rodině za buchtu či koláč...
Mějte se zatím, budu nakukovat :shock: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 14:16 

Psychiatr nebo psycholog to jsou dva kteří se mi pletou :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 15:03 

Zuzi to jsou asi následky plesu, když se tam starosta cinknul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 15:23 

Verčí:tak to máte taky super,,,a máš pravdu -dát na úřad by to bylo jednodušší,ale víš oni by tam došly zase jen Ti poctiví a ostatní jsou líní,takže nic,,,ale prej si ty papíry můžeš vyzvednout i na poště a tam to i odevzdat,,,ale stejně si myslím že se všech lidí,,od normálních,po nenormální,od zazobanců po bezdomovce prostě nedopočítaj,aji kdyby nakrásně chtěli,,,,prej zato mají Ti co to roznášej,pěkný peníze,,tak to mají alespon super,,,,že si vydělají nějakou korunku,teda někteří jako u vás si vydělaj a ani nejdou :lol:

Vlada:tak to je super čas ,a ty jsi se tak bála,bezva :wink: :P :lol:

zakletá:chudáčku,no tady na foru už holky popisovaly gastro nosem a upozorňovali že je to šílené,že raději stokrát pusou,že se nedá vůbec dýchat,tak ještě že to nešlo a nakonec to fukly do pusy,,,nechápu že se zato nosem ještě platí a přitom je to děsné,,no je jasný že máš poškrábanou slyznici,je na to v lékárně gel na zvlhčení slyznice,tak si jej kup,,,ale máš to naštěstí za sebou a neboj bude to už jen dobrý :P :P :P

Leni:tak to je super,že jde domů,,tak ji pozdravuj,,všude dobře doma nejlíp,,, :P :P :P

zeleneočko:to je hrozný že pořád válíš,,,prej na imunitu je dobrý zinek,tak ho třeba začni baštit,,třeba to pomůže,a co doktorka ta povídlaa co,,chřipajzna,nebo něco takového,ne je to děs,moc na tebe myslim a budu držet pěsti ať se uzdravíš :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 15:47 

Zdravím ve spolek. Tak už se mi to blíží a nervozita klepe na dveře :roll: Zítra jdu na předoperační, nachlazená nejsem ( musím to zaklepat) tak snad to dopadne dobře :)

Jinak jsem se chtěla zeptat, po jak dlouhé době od operace můžu začít jíst vitamíny?

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 15:51 

Teda vy jsem kvokalény, než jsem vás dočetla, už nevím, na co jsem chtěla reagovat.
Jo...koukla jsem na stránky té OB kliniky:
Plikaci žaludku v současnosti provádějí kromě OB kliniky pouze lékaři v americkém Clevelandu a brazilském Sao Paulu. s tímhle mě teda fakt pobavili.
Věrča aprílovka :lol: Vůbec mě to nepřekvapuje, taková střela :lol: :wink:
Chytla jsem nějakou virózu, tak je mi docela blbě :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 16:01 

Irisko
no ja taky nechápu proc se za to připlácí, že prej je to lepší, a 80procent pacientů kteří prej mají srovnání s normo gastrem a gastrem nosem, prý tvrdí že nosem je to lepší - nechápu.
škoda že jsem si to nepřečetla dřív, nebo se k tomu nějak nedostala že je to nosem humus, protože jinak bych to ani nezkoušela...
strašně to pálí, nemuzu se pořádne ani nadechnout, a nejvíc me stve že uplně zbytečně, protože t šlo stejně nakonec pusou.. a když mi ukázal tu věc co mi jako strčí do nosu, tak mi bylo jasný že to tam nedostane, zkusil obě dírky a kontatoval že to nepůjde že je mám uzký, ale poškrábal mi to tam solidně :x no co už... mám to za sebou.. a kdyby ještě náhodou někdy gastro muselo bejt, tak žádným jiným otvorem než pusou, do toho nejdu :-D
vůbec mi to nepřišlo tak strašný.

Povídal mi že prej tam měla paní co tak vyváděla, že její manžel bouchal na dveře ať ho tam pustěj... no nesmála sem se, každej to prostě vnímá halt jinak, a fakt je důležitý dobře dejchat, to dávení není tak hrozný, dá se to vydržet.
Za jak dlouho mě přestane bolet ten nosohrtan by mě ale zajímalo ..

S termínem, to na duben asi nebude ... :-( spíš začátek května... protože ted musím čekat na psych do 22/4 zatím dřív volno nemá, ale prej kdyby se něco uvolnilo zavolají mi... no uvidíme, Ted je pro mě důležitej zítřek, a výsledky, a hlavně to aby tam nic nebylo. :wink: a nemuselo se to přeléčit... když bude gastro ok, budu se moct začít konečně pomalu těšit.. protože psych.snad zvládnu.

-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2011 16:19 

Ahojte všichni,
docela mazec zas než jsem vás přečetla, ale dala jsem to :-)
Koukám, že budou asi nějaký erupce na sluníčku, protože my v noci nespali,malinkej měl 38,5 st. ublinkával a chrčí to v něm jak ve starých pendlovkách. Ráno jsem byla u Dr. ,tak ho chudáčka hned píchali :evil: a máme antibiotika, protože má vysoké CRP :( . Doma se mi pak po antibio asi 8x poblinkal, chudička,tak se už fakt těším na další dávku :cry: .... takže všem malým i velkým marodečkům - ať je to za vámi a je líp ...
Zakletá - gratuluji ke gastru, fajn, že jsi to tak popsala - až se jednou dočkám já tak nos rozhodně nebrat :shock: a jak jste to zvládli u zubaře? Myslím na vás ... člověk by to za ty prďolky raději odtrpěl sám :cry:
tak a já jdu šrotit další stránky,mějte se krásně pa

jo a PS: v sobotu jsme měli vánoce, já vám povím - řízek a br. salát a vánoční cukroví - to je mazec, mít po opce, tak se asi uslintám . Ale ustála jsem to bez ztráty kytičky a kilíčko dole mi zůstalo, jen metřík jsem neupravila,bo se bojím, že bych ho musela zas vracet zpátky :oops: pa

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina