Qwys...mít děti, je, myslím, těžké v každé době. Asi si říkáš, jak já do toho dnes můžu vidět...je pravda, že doba je zlá. Ale mateřství Ti nenahradí nic. Nic. I když to je náročný, je to krásný.
Ani za komárů to nebylo jednoduché, jak si dnešní mladí myslí. Byla jsem těhotná, chodila do práce, pomáhala rodičům a u toho jsme stavěli barák, novomanželská půjčka, půjčka v zaměstnání, půjčka na stavbu (tu ještě splácíme), půjčky od příbuzných. Na stavbě bylo nutný udělat si vše možné i nemožné, navíc v té době - pro příklad - bylo v nabídce jen 5 druhů obkládaček a tak jsme je shnáněli po všech čertech, až nakonec nás ve vzdáleném městě vzali do evidence a přislíbili, že si budeme moci přijet, takže denně 2 x telefon (nějaký mobil byl sen, takže z pošty, jelikož to bylo meziměsto) a když konečně po 3 týdnech dostali, tak prý přijeďte si ráno, než otevřeme, bude tu fronta. A byla fronta a byla i bitka. A takhle se shánělo všechno. Dnes je takový výběr, že občas ještě padáv v údiv. No a pak jsem při obou mateřských musela mít vedlejšáky, stejně nám pořád chybělo na jídlo. Oblečení jsme nosili několik let a vše se přešívalo a spravovalo, štupovalo...asi nás tohle šetření zase čeká. Je pravda, že tenkrát nebylo tolik drog, ale alkoholiků bylo víc, než dost a co bylo nejhorší, musela jsi držet pořád hubu a krok. Svoboda slova, možnost cestování a svoboda jako celek, rozhled po celém světě a technické sítě...vždyť to je krása! Můžeš si koupit kolik toaleťáku chceš a kdy chceš...můžeš se tedy jít vykakat v klidu, protože se máš čím utřít. A můžeš si i klidně menstruovat...můžeš si dokonce při tom i létat a užívat si čtyřnásobnou ochranu

. Zajdeš si kdy chceš a bez fronty pro hovězí a nemusíš si k němu brát půl tašky bůčku. Dokonce si můžeš najít "bokovku" a nebude se to projednávat ani na schůzi KSČ ani na odborovém úseku...a nebudeš muset potupně slibovat, že už to víckrát neuděláš. Jen si vzpomenu, jak to bývalo, je mi blivno.
Tak nekecej a koukej rodit!!!
Zuzino, Ty neznáš "Caro"?
Iriskooo...nojo, ač mám les za barákem a kluky jsem kojila, dětství si celý promarodily...tenkrát byla ve vzduchu síra a jiné sajrajty, dneska zase pyl a polétavý prach. Prašť, jak uhoď. No ale rozhodně lepší vesnice aspoň na automobilové zplodiny...i když na druhé straně se zase stříkají sady a pole...lidi zase začali topit vším možným a vzduch je v zimě jak v kotelně i u nás.
Irisko, jen se zeptej Smolinky, jaký závratný prachy za to sčítání bude brát! Tě požene bičem!
Věrčo Tebe budu muset nějak zničit...zničit krtka, toho prudiče!!!
Beruška na metříku, jo? Tsss, si zajdu za roh a nafackuju si. Včera mi manža přinesl chlebíček a koupil zmrzku a víš co? Ráno kilo navrch. Takže 84. Dám se na chlast, kouření a povalování, denně 3 x pepana a běda Ti, jestli to nedám dolů!
Ale Iriska mě trochu podpořila...jestli netloustnu ze stresu...ta chystaná rekonstrukce kuchyně mě pěkně vyšťavuje...tak až to bude v létě hotové, budu mít 2 metráky a budu si vyjednávat místo ořezu břucha tubu. Vrrr...
Romano Kilberg jasně, čtvrtek je přece můj. Jak a v kolik přijedeš? Já vím, seš na desátou...ještě přijede na kontrolu Flower.
Jinak už vím, proč
Věrča každýmu na potkání smolí nudle...ona si doma snáší vejce a má jich takovej přebytek...nějak je zpracovat musí, když už na nich nemůže sedět skrze ukončenému chovu. Děvenko, snes mi, prosím, napříště aspoň jedno zlatý, stačí malinkatý vajíčko...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014