Maro:Tvoji víšku ti zde hodně lidí zavidí,je super,,,a co se týká váhy,jak jsi psal schudnout umíš ale ne udržet,,,no a to jsme tu měly všichni,kukni na metříky,někdo schudl na sto a skončil na stopadesáti,,já za život schudla několikrát a to o hodně kil a pak jojáč a dopracovala jsem se tam kde jsem,,,Já na Tvém místě necouvnu,,,je to šance,,jak být ve své kůži,,necítit se velký,,,jinak co se týká rodiny,,,hodně holek to tu mělo ,že rodina pořád do nich hustila ať tam nechodí,že to zvládnou sami,,některé to odložily,,a stejně neschudli,,,no ale někteří se postavily názoru rodiny a šly do teho,,,potom ,až rodina viděla jak jsou hubení a spokojení,tak jim řekla že to byla dobrá volba,je to prostě Tvá rodina a mají tě rádi takového jaký jsi,,Ty sám si pověz,zda chceš být takoví nebo ještě vetší?já Tě povzbuzuji a pokud už jsi došel tak daleko tak se neboj,,,A co se týká plikace je to vratná operace,nemáš se čeho bát,však žaludeček jen stočí a je to,,,a jediné co bude že nebudeš mít stále na něco chuť a hlad,,,je to jen můj názor,,,ale uvidíš tlak se zlepší a ty budeš opět sportovat,,,tak se drž chlape,,,,,držím pěsti ahojky