fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 zář 2025 00:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 09:18 

ahoj MARA vítam tě mezi nama :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 09:18 

Mara jsem po operaci pres dva mesice a jeste jsem teda nezvracela, ale nevim jak to maji jine holky jen jsem slysela ze je to mozne. s klukama do hospody toho bych se nevzdala akorat to nebude na par piv to do sebe nedostanes :lol:

pred opkou 172

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 09:19 

Mara zvracení nevím ale pivko už určitě nééééé :wink:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 09:22 

Máro

I já tě mezi námi vítám...
myslím že se bojí každá , každý z nás, a čím blíž je opka, tím víc hlodají pochybnosti...
ale neboj se... myslím že budeš určitě spokojený, a popravdě já si nedokážu představit že by do mě okolí pořád hustilo ať to nedělám... chápu že to v člověku tu pochybnost vyvolá... naštěstí já mám klid.. ale taky to neví každej druhej, ví to jen nejužší rodina, a tak to zůstane i po operaci.
tak se drž, a ničeho se neboj, za chvíli to budeš mít za sebou, a budeš si říkat, ještě že jsem do toho šel :wink: :wink:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 10:01 

Máro,
uvidíš, že budeš šťastný, že jsi do toho šel. A o tom zvracení - já jsem teda po plikaci nezvracela ani jednou , a to myslím, že i ihned po operaci. Nějak jsem to vše snášela velice dobře. A stím jídlem budeš si muset dávat pozor a jíst pomalu a bude ti dobře . Uvidíš to se naučíš - to příjde tak nějak samo. Musíš potom jíst pomalu a po malých porcičkách - lžíčkách.

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku: Další nováček :-)
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 10:21 

Dobrý den! Moc vás všechny zdravím. Jsem úplný nováček a učím se pracovat s fórem. Před chvilkou jsem se registrovala a chtěla jsem vás hned pozdravit :)
S váhou bojuji snad celý život, chvilku dolů, dlouuuuho nahoru. Operace mi vždycky přišla jako nejposlednější řešení, ale už na něj došlo. Bude mi 32 a chci konečně začít žít a ne už je živořit a všechno odkládat do doby "až budu jednou hubená". Najednou je mi jasné, že je operace nevyhnutelná. Nechci skončit jako moje mamča, která se celý život trápí s váhou, pořád si slibuje, že tentokrát to vyjde a zhubne... za rok jí bude 60let a je smutná, že jí život utíká mezi prsty, pořád se trápila s dietama a stejně má pořád svoje kila :-(.
Ve čtvrtek jdu na vstupní konzultaci na OB kliniku. S paní doktorkou už jsem nějakou dobu v kontaktu, tak vím, že mne čeká buď bandáž nebo plikace. Osobně bych raději plikaci. Tak se snažím dohledat co nejvíc informací, abych se mohla na zbytek poptat.
Na jednu stranu se hrozně těším, na druhou mám strach. To je asi klasika. Vůbec si sebe nedokážu představit jako hubeňoura :-). Jsem po dvou dětetech a mám 97kg při 166cm. Když se mi podaří zhubnout 30 kilo, tak budu nejšťastnější ženská na světě :-). Lea

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 10:43 

Mara, myslím, že tu není nkdo, kdo by litoval, že na operaci šel. Já jsem taky po žádném jídle nnikdy nezvracela. Když dodržuješ velikost porcí a nezhltneš jídlo bez rozkousání, myslím, že nějaké zvracení se ani konat nebude. Plikace není bandáž, u té se občas zvracívá a proto jsem ji hned ze stratu zavrhla, já zvracím hrooozně nerada.
Těm chytrákům, co tě přemlouvají odpověz jednoduše: oni nejsou v tvém těle, nespokojení sami se sebou, tak nemůžou vědět, jak se cítíš. Držím palce a za mě - jdi do toho, budeš šťastný, jako my všichni tady :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 10:51 

Leo

vítám tě.. koukám že budeš mít BMI jen něco lehoučce přes 35... tak a´t vstupní konzultace dopadne dobře, na OB jsou všichni moc milí, určitě se nemáš čeho bát. :wink:

jinak co se týče termínů, volali mi z OB že se možnááá uvolní pro mě místo dřív, tak sem zvědavá, asi čekají na někoho kdo se rozhoduje nebo nevim... no počkám. Teď prý už dávají termíny k psych, až na konec května/červen.. mazec.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 11:25 

Zakletá:

moc děkuji za přivítání! Jojo, mám BMI s chlupem. Haha, poprvé v životě se bojím, abych nezhubla a BMI nekleslo :-).

To jsou čekací doby na operaci tak dlouhé? Doufala jsem, že bych to mohla mít do léta za sebou a třeba už prvních 5 kilo dole. Psala jsem jim dotaz na stránky a odpověděli mi, že čekací doba je průměrně měsíc.

Jak dlouho se před a po operaci leží na klinice? Abych věděla, jak logisticky náročná situace mne čeká :-). Maminky mne jistě chápou :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 11:46 

čekací doba , od absolvování všech pořebných vyšetření na operaci jsou cca dva až tři týdny.
Takže měsíc od prvního setkání asi těžko :-))

nejdéle budeš čekat asi na psychologa, ten to tam má nařachaný.... já bych to taky měla dřív za sebou, kdybych ted nemusela čekat měsíc na psychologa, všechno ostatní mám za sebou a v pořádku.
No kdo si počká ... :wink:

po PLIKACI , jeden den výkon, druhý den domů. :wink:

U ostatních operací je to dýl, podle toho o kterou jde.

-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:00 

Maro:tak co se týká blinkání tak když budeš pěkně kousat,tak pohodička,jak psali holky spíš je to u bandáže,,,mě se to teda ještě nestalo,no snad jednou kdysi dávno,takže jakoby ne chichi,,,a co se týká pivka,,,tak alkohol hubnutí staví to jest,ale třeba po čase až schudneš což bude podle mě do léta,pak si dát jedno až dvě malé,myslím není až takoví problém,,,ale nevim jak je to u plikace,,,třeba mě někdo ještě opraví,ale aji kdyby ne,,,ten dobrej pocit zato stojí :wink: Tak se drž chlape mi jsme s Tebou a nikomu jinému nevěř :lol: :lol: :lol:

Lea:vítej hubeňoure :lol: No asi si povíš že jsem prdlá,,ale každej začíná jinak a je mi jasný že když jsi měla dřív hubeňoučkou postavu,že by jsi ji chtěla zpět,,,tak Ti budu držet pěsti aby Ti to vyšlo a pěkně papej aby jsi se vypapala,ještě kousek chichi,,no to je děsná rada,,,ale moc Ti to přeji,,,A co se týká té čekací doby,,,tak nejhorší je objehat kolečko všechno předoperační vyšetření,,a někdy to fakt trvá,no a pak už termín tak dlouho netrvá,ale to kolečko zabere času,,,tak se drž,,,a vítej na foru :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:13 

Moc moc děkuji!!!!

Jsem hrozně ráda, že tu můžu být s VÁMA!!!! Že jsem se rozhodla pro operaci ví jen manžel, moje mamča, táta a brácha. Nikomu jinému to říkat nechci. Lidi jsou někdy hodně zlí a nerada bych, aby se to otočilo proti mně...nehledě na to, že by mne určitě čekalo to co Máru, tj. zrazování od rozhodnutí. Je ale hrozně těžké nemít si o tom s kým promluvit. Jsem sama psychoterapeut a jsem zvyklá se ze všeho "vykecat" :-)

Doufám, že mě za tak dlouhou čekací dobu neopustí odvaha. Prý není problém udělat kolečko během jednoho dne, ale znamená to asi, že se všechno ještě víc protáhne. Nejvíc se asi bojím gastroskopie :-(.

Jinak taky doufám, že nebudu moc zvracet. Zvracela jsem v životě asi 3x a byl to děs. Naštěstí mám trénink v pomalém jedení a pořádném kousání, nosila jsem dva roky fixní rovnátka :-D.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:20 

lea strach, těšení se, strach, těšení se tak to sme tu myslim prožili úúúplně všichni. Jooo a muj strach, že si neudržim BMI 40 si nedovedeš ani představit :lol: a to sem teda na tom byla líp jak ty s tou hodnotou

Maro nesrovnávej dvě různé operace a reakce těla po nich. Jednou si se rozhod tak jenom pozitivně :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 12:26 

ahoj LEA vítám tě ,ani nevíš jak ti rozumim co jsi psala akorát já jsem celý život silná tak se bojím,až budu hubená ,aby to se mnou nešlehlo to by mě opravdu naštvalo :( :( :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2011 13:40 

Máro vítám tě mezi námi a gratuluji k rozhodnutí, které Ti změní život - samozřejmě k lepšímu, tomu věř !! :wink: Každý jsme měli strach, všichni jsme se báli, ale výsledek opravdu stojí za to !! Ve finále téměř všichni zjistíme, že strach byl zcela zbytečný :wink: Operace je samozřejmě pomocná berlička k hubnutí, ale věř, že budeš spokojený a že nebudeš litovat, držím paluchy, ať vše dobře dopadne :wink:
A opravdu nemůžeš srovnávat dvě různé operace, jak píše Katka, to prostě nejde :wink:

Leo ahojky, i Tebe vítám mezi námi normálními a gratuluji k rozhodnutí zabojovat s těmi zatracenými kily. tenkrát jsem si říkala také větu, že mi je 30 a že chci žít, ne jen přežívat a utekl rok a vidíš, kde jsem - ničeho se neboj a jdi do toho, uvidíš, že budeš šťastná a spokojená, je to brána k novému životu, který opravdu stojí za to !! :wink:

Máro, Leo nikoho z okolí neposlouchjte, je to Váš život, Vaše tělo, Vaše kila a v neposlední řadě VAŠE ROZHODNUTÍ a NIKDO nemá právo tam tu šanci odpírat, pokud splňujete určitá kritéria operaci podstoupit :wink: Takže jedéééééémmmmmmmmm :wink:

Zároveň oboum doporučuji pročíst tento příspěvek :arrow: http://forum.bandingklub.cz/about809.html :wink:

A zkuste také zabojovat s metříkem, návod najdete zde :arrow:
http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400 :wink:

martičko kdepak holka - ten, s kým to šlehne nebudeš Ty, ale úúúplně někdo jiný....až uvidí, jak krásně hubneš, na ten den se opravdu těšíímmm :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Naposledy upravil verca dne 15 bře 2011 16:36, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina