Věrčo no dobrá, sypu si popel na palici

však nemusí být hned tak zle, jsem na jedno ucho hlucháááá a slepááá teda bejt nechci...ač mě to možná někdy čeká (glaukom)...mohla jsi být taky milosrdnější...že už něco přehlédnu, je v toleranci mého věku. Tak přestaň kdákat a jdi tlačit to zlatý vejce, co jsi mi slíbila, za týden ho čekám! Aspoň půlkilový, dej si, prosím, záležet. Abych nevážila cestu do výkupny zlata jen s nějakým drtkem.
Tak ještě se omlouvám, snad Ti to udělá dobře. Promiň, že jsem Tě tak ošklivě obvinila.
Jen musím podotknout, že důvod potřeby loupačky se teda u nás liší. Zatímco já jsem si ji musela opatřit kvůlivá karpálu a artritidě, Ty z pouhé lenosti a marnotratnosti

. No a co Ty teď na to? Chacháááááá, dostala jsem Tě!
Éčko jak je možný, že máš pořád ještě ty "morbidní játra"? Cožpak jsi za celý rok na tom pořádně nezapracoval?
Lubinko já čumím na Tvůj metřík. To jako myslíš vážně, jo? To je pecka! Helejse, děvenko, pozdravuje Tě (si nemůžu vzpomenout na jméno, snad si vzpomeneš Ty) Tvoje spolupacoška, co ležela naproti Tobě u okna - dřív tubu a s Tebou tam ležela s exžlučníkem. Taky jí to moc sluší! A je jí dobře. Ptala se, kolik vážíš...tak pokyvovala obdivně hlavou.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014