Pěkný večer děckáááá.. vím, že sem chodím velmi sporadicky a velmi sporadicky i dočítám.. omlouvám se.. ale jsem v duchu s Váma a vím, že někteří jsou v duchu i se mnou..
Píšu, že je mě už daleko líp, tak snad tomu tak bude i dál.. krk teda bolí tále dost a asi v úterý pomažu k dr. raději, abych byla do předoper.odběrů OK, ale nohy bolí méně, takže jsem vlastně šťastná...
Romanko Kilb. - holka zlatá, myslela jsem na tebe moc i pěsti jsem ti držela... no vidím, že pan doktor Hrubý postupuje u Tebe úplně stejně, jako postupoval u mě.. ale snad u Tebe bude nějaká posit.změna.

Já sice zhubla cca 7kg, ale pak stop a zase jsem nabírala. Moc ti držím pěsti, aby u tebe tomu bylo jinak...
Leni - já chodila na velkou 1x za 7-8dní, až jsem si způsobila hemoroidy a možná i tu moji pitomou lupénku.

U tebe je to ale možná malým příjmem, ne? Jinak nyní už chodím 2x-3x denně, brávala jsem si ráno 2 lžíce Duphalacu op dobu 1měsíce, pak si střevo jakoby zvyklo...nyní beru probiotika Hemostop a denně si do něčeho vmíchám ortuby. Jo a přidala jsem gel z Aloe, tak možná i to pomohlo.. A chodím parádně
A nas*ala jsem se a jdu si ostříhat vlasy... a tentokrát žádných 10cm, ale razantněji... konečně mám odvahu na pořádnou změnu...