Leničko taky Tě zdravim,,no jak to dělám v 6,20h zazvoni budik,prvni proletim koupelnou,skočim na vahu,zapiši chichi a jdu chytsat snídaně a svvačinky a čajíček a mlíčenko,,pak zavelim vstávat ,dám snídani na stůl popapám ,kolem mě to knučí a bručí a leze a motá se

tak posnídám ,pak počešu malou a oni jdou snidat ,a já posnidám písmenkama na forum chichi,,,vždy mám jen 5-10min ale nedá mi to kouknout,jestli někdo neposunul chichi,,,a když nedejbože mohu posunout já ,tak oto raději ten pc startuji
bobulko:krásné sluníčko

takové veselé to je paráda
Verčí: :lol: nádherná romantika
Ery:tak to je dobře že máš vše,to bude zachvilinku termínek,držim pěsti ať se uspíší
Jane-jane:Janičko tak ten je nádhernej,já dětem někdy peču někdy koupim,ale letos mám poprvé vplánu skusit to potáhnout právě tim marcipánem,smím poprosit poslat recept do sz,,,děkuji,,opravdu jsi šikulka,radost pohledět...
LF:přeji aby vše dobře dopadlo,a neboj bude jen a jen líp
Lubinko,nol to je děsní,je mi to líto,a ještě jsou takoví dacani že člověka ani neodvezou dom,,no co se divim ani z porodnice neposílaj tak proč by měli jinakže,,,tak lež odpočívej,,no já pořád říkám že ty naše porce na podvíživu,že v nich není všechno tak jak má být ,pak ta síla chybí,,,ale co naplat když chceme být hezčí,,nebo já říkám aspoň normální....drž se holka,a stim ouškem jdi to zato nestojí,mi na ouška trpíme,tak vim jak je to nepříjemné,,,,brrr..pusku pa
Camel:tak vítej na foru,tak brzy po opce,,,jak se daří,už jsi doma?hodně rychlou rekonvalescenzi přeji
Vlada:tak splést se z miomem,to je hrozný,,jedné známé se těď spletli s informací miminka co čeká,řekli ji že ji vyšli špatné testy a že to mimi bude postižené,ale jelikož si mimi přáli,tak že se o něj postarají,ale měla 14dní jit na potrat,,lidi oni ji za 3týdny volali že si spletli papíry a ona má zdravé dítě,,,

víte co se mohlo stát kdyby se rozmyslela jinak,jakože v dnešní době mít postižené dítě není lehké,,stát nepomáhá ani na zdravé aani na nemocné,,no já to slyšela a šel mi mráz po zádech,,,
Tak a jdu si odpočinout,,mám žaludek pořád jak na vodě,,,malej usnul tak myslim že taky odpadnu,,,papap,,mám vás ráda