No
Bobulééé však já taky čekám, kdy přikvačíš!

...si představ, že se na Tebe těším...
Zakletá tak první, kam čumím, když otevřu forum, jest "soukromé zprávy"

. Taky si můžeš nastavit, aby Ti na mejlík chodilo upozornění, že máš SZ. To už snad pak nepřehlídneš

.
Romčo Kilberg hlídám Tvůj metřík...dalších 10 dkg fuč ještě není?
Terčo to je pěkný, tolik let spolu žijete a teď se chceš nervovat s přípravou svatby? No ale nemusíš to zařizovat Ty, i když, jak Tě znám, Ty budeš hlavní organizátorkou

. To myslíš vážně, že na sebe neseženeš žádný šaty? Určitě se dají sehnat i na těhulku. Nebo si prostě vezmeš starověkou řízu, přítel Tě řádně omotá a můžete vyrazit. Né, promiň, to je blbej fór. Chceš velkou a pěknou svatbu nebo jen takovou decentní? V druhém případě ji můžeš mít, kdykoliv se Vám zachce.
No a ještě trochu podpory...já jsem při prvním těhotenství, kdy jsem si to jen myslela a ještě neměla potvrzené, míchala při zabíjačce krev v kbelíku...no a tehdy jsem se utvrdila v tom, že "jsem v tom"...
Irisko já to věděla! "Nechval dne před večerem!" Včerejší ubyvší kilo se na mě znovu nalepilo. Takže

grrrrrrrrrrrrr
Jane ještě Tvůj dortík? No dala bych si, to mi věř, ale nemůžuuu...díky za nabídku, ale bylo to od Tebe darebáctví, mě takhle svádět!
Takže o
Annax nikdo nic neví? A o
Babajogi taky ne?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014