Žanetko:i já se přidám,,já zatim malinko vidím to,:psala jsi že tě rodina od operace,delší dobu zrazuje,,no a cokdyž jsou s kamarádkou domluvení a tímhle tě chtěli s operace opravdu odradit,,,aby jsi na ni prostě nešla,,myslim že doktoři jsou v dnešní době opravdu dobří,takže bych se opravdu vrátila zpět ,do doby kdy ti dali termín,jak jsi byla šťastná,na papír si napsala vše pro a proti,,věřim že pro bude víc,,,A nejsem nevěřící těmto věcem,ale zase je uplně jakože nebaštím,ale jak psali holky muže to byt konec,třeba zrovna tvojí tlošťky,něco umře,,co takhle maladé sádlo co jsme teda jsi nastřádala na Tvé tělo,a je to konec jednoho života,,,vždy ta smrt není určitá,,,takže být tebou tak se nebojim,vyvaruji se kontaktu stěmito lidmi,byť kamarádka,,ale tohle neměla říkat ani náhodou,,,,a když tak už tenkrát a ne až teď před opkou,přijde mi to divný,,ale Tobě budu držet všechny pěstičky,aby jsi se rozhodla dle svého vědomí,,a moc Ti přeji aby Ti chudnutí šlo,,,,měj se co nejlíp,,,Vím že máš teď těžké období,hodně lidí včetně mě měly strach z opky,ta ktemu máš negativa rodiny,což je ještě horší,,já bych se opravdu těch negativ snažila zbavit,,,,tak se drž ahoj