fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 srp 2025 19:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 bře 2011 16:01 

Boss
jo sny o štíhlém tělíčku jsou na snadě... ale to probuzení je pak hrozně k pláči, grrrr :lol: :lol: :twisted:

Luci
neboj, fakt se to dá v klidu vydržet, jen od půlnoci fakt nic nejez a nepij, to se dá taky vydržet!! já měla gastro až na 11:15hod, a dala sem to.. hlavně prosímtě si to nenechávej ani zkoušet dělat nosem... ušetříš si tím dost nepříjemně podrážděnou nosní sliznici.. nehledě na to že to může dopadnout jako u většiny, a to tím, že je budeš mít úzký a nakonec ti to stejně půjde pusou... a to je fakt STOKRÁT lepší než nosem. Držím palce.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 19:07 

tak jsem doma :) konečně, je mi už i líp, ve středu jdu do práce, už mi chybí :) teď uvidím jak mi to půjde, ale v pátek jsem dostala k narozkám od mámy nádherné krajkové prádlo, ale to je tak abych zhublal minimálně 50 kg :lol: rý pro motivaci.. Irisko děkuji za všeee a ostatním taky :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 19:23 

ahojík holky,..Předem se omlouvám za větší příspěvěk
jste moje největší pordpora a tak musím opět zautočit na vás s mím velkým strachem:
Týká se to toho,že cca za týden mám nástup na opku,...nemohla jsem se dočkat termínu a počítala jsem každičký den,ale všichni,kdo mě drželi jak ze známích a z rodiny jako kdyby se domluvili a každý do jednoho mě od té opky odrazuje,...nevadilo mi to až do dnešního dne a to proto,protože mi moje hodně dobrá kamarádka řekla přesně toto: Nechod na žádnou operaci,kartářka mi předpověděla,že mladá žena z rodiny zemře a víš,že se mi zatím vše vyplnilo. Vím,že bych to tu neměla psát a asi se tomu smějete,že věřím na takové řeči,ale jde o to,že ta kartářka jí předpověděla více a vše se jí vyplnilo,...zbývají jí ještě 2 předpovědi a můžu říci,že jsem ted strachy bez sebe a nevím co mám dělat,....Pravdu se nedozvím,ale nevím co mám,dělat,...Po pravdě ani nevím co čekám za odpověd,ale zeptám se je třeba Plikace mín riskantní a také tak učináá, dá se i popřípadě takhle těsně změnit druh opky??? Moc se omlouvám,ale mám vážně strach ,...vím,že to rozhodnutí je jen na mě,ale jste tady jediné kdo to má za sebou a máte zkušenosti,prosím,....jsem ted dost zoufalá,...Je to můj životní sen a nevím co ted??? :oops: :oops: :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 20:05 

Zanett máš SZ

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 21:04 

Zanett, co k tomu napsat. Mě se třeba z toho, co mi předpověděla první kartářka nesplnilo vůbec nic...na výkladu té druhé i něco bylo, to musím uznat. Konečné rozhodnutí je vždycky na Tobě. Já čekala na reoperci dva roky a musela jsem si projít tím zku... koncem. Nelituju toho, že jsem šla do tubu, jsem za to ráda, i když teď prostě nehubnu, tělo si teď dělá, co chce.

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 21:04 

zanetko
no asi tak....
nezávidím ti to... za to čemu věříš nebo nevěříš, tě tady samo nikdo odsuzovat nebude...
Mno, co k tomu říct, esoterikou, kartami, a kyvadlem se já osobně zavývám už šestým rokem..
vykládám karty kamarádkám.Zrovna teď nedávno,jsem kamarádce vyvěštila, kdy přesně otěhotní, snažili se o třetí, a mám velkou radost jak krásne to vyšlo... tohle mě vždycky hrozně těší..
OVŠEM.. ty horší věci se v kartách oběvují také, někdy je řeknu, někdy ne, vyhodnotím dle situace, někdo je ani vědět nechce, což je pro mě daleko příjemnější..
Já sama sobě, si nevykládám, ani nekývu, ono to ani nejde, nedokážu se napojit sama na sebe..Když už nechám si zakývat od známém jako naposledy nedávno ohledně opky.
Hele co s tím... je to vážně na tobě.. podle mě by se tyhlety věci vůbec neměli říkat, i když v těch kartách třeba něco takového je...
nebudu ti psát že se to nemůže stát, že to musíš být nutně ty, a samozřejmě se tě to naopak nemusí vůůůůbec týkat.
chápu že máš strach, že se bojíš, a že se sen na který jsi čekala te´d nějak bortí... pod tíhou toho strachu.ale to je normální...
zeptej se sama sebe... co opravdu chceš, a jak to cítíš bez ohledu na to co ti kamarádka řekla...
a po pravdě... taková kamarádka která ti tohle řekne, není uplně kamarádka, a ten zbytek co tě celou dobu odrazuje.. no...je to smutný, protože ta podpora od bližních děla strašně, strašně moc...
Jediné co ti mohu nabídnout, je , že ti mohu vyložit karty, přímo na tvou osobu a na průběh operace třeba... byla bys možná klidnější.. ale samozřejmě ti nezaručím že tam budou jen pozitivní věci.
K tomu co ti řekla kamarádka bych se jen vyjádřila tak jak jsem psala - NEMUSÍ JÍT VŮBEC O TEBE...
je mi jasné že člověku který těmto věcem věří, to pak náhání husí kůži....
drž se a kdyžtak klidně napiš, ráda "snad" pomůžu..

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 21:24 

zakletá
ahoj moc děkuji za tvou odpověd a jsem ráda,že se tu najde další ze zkušenostmi v kartách,...Dostala jsem sz od jedné,která mi také pisla,že to nevypadá dobře a poradila mi i abych si udělala řetízek a ten mi teda také ukázal,odpověd ne,...,Normálně jsem tomu moc nevěřila,ale ted když to skládám,tak se hemží většina odpovědí a to je ne,....Je to vážně moc těžké rozhodnutí a jsem tak vystrašena,že jsem mimo sebe,...,ale pokud mohu poprosit určitě by mě zajímalo co uvidíš ve svých kartách ty. Jinak co se týče té kamarádky tak mi to řekla prý proto,že už na to myslí celou dobu co ví,že jdu na opku ,ale nevěděla,jestli mi to má říci,ale dnes se rozhodla prý nechce mít špatné svědomí a chtěla abych to věděla,....Řekla jsem jí,že to od ní není fér mi to říkat takhle těsně před opkou,ale řekla to a já jsem ted tu a ptám se i když bych to tu asi neměla rozebírat,ale jak jsem písala na začátku tak je tady spousta lidí,kteří umí dobře poradit a proto se ptám tu,..Takže pokud můžu poprosit o výklad tak budu moc ráda,..děkuji

Předmět příspěvku: ahojík
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 21:25 

[ :(

Naposledy upravil zannetta27 dne 27 bře 2011 21:36, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 21:30 

zanetko
pošli mi do SZ jméno, a datum narození, kouknu se na to zítra dopoledne.

-62kg.

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 21:59 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 14:00, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 22:57 

zanetta27 bude to tak jak píše zakleta nemusíš to být ty a může být vše jinak :roll: :roll:
pokud kartářka řekla kamarádce, že to bude mladá žena z rodiny a ty s ní nejsi rodina, tak to asi určitě není o tobě :roll: :roll:
ale nedivím se, že jsi z toho špatná, to by byl asi každej i když všem u co řeknou karty se taky nedá stopro věřit a spousta věcí se může změnit, držím ti pace ať všechno dobře dopadne :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 bře 2011 23:21 

Žanetko...já se nezabývám žádnou ezoterikou, ráda ji vyslechnu, pozoruju, čtu o ní. Takže Ti můžu napsat jen svůj názor.
Myslím si, že věštba by se měla brát tak, že to, co Ti předpoví je možné, že se splní. Ale když víš, "co" to má být, můžeš udělat spoustu opatření a chovat se tak, aby ses "té" nepříjemné věci vyhnula. Já dám na to, že "víra Tvá Tě uzdravila", takže bys na opku měla jít vyrovnaná, klidná, připravená a hlavně s pozitivním přístupem, že vše dobře dopadne. Ne nadarmo se říká "nepřivolávej si zlo", tím, že na to budeš pořád myslet, se úplně rozhodíš. Jestli si nejsi úplně jistá, můžeš přece opku odložit a jít až v době, kdy si budeš věřit a budeš přesvědčená o tom, že děláš dobře. Nezmatkuj, jestliže věšťbám věříš, opravdu se nemusí týkat Tebe. Navíc "smrt" nemusí být vůbec smrt jako taková, že někdo přímo zemře.

Kamarádce před pár lety její dlouholetá věštkyně předpověděla, že do roka v její rodině zemře nejstarší muž. Nikoho jiného, než tatínka v rodině nemá. Nakonec se jednalo o "smrt" úplně jinou...práce. Holka celý rok šílela strachy a na další pravidelnou věšťbu už nikdy potom nešla. Přestože do té doby jí věřila. Možná si to taky vysvětlit tak, že měla o tatínka strach, tudíž se mu víc věnovala, pomáhala mu, častěji ho navštěvovala a hlídala víc jeho zdraví. Takže pokud ta věšťba byla určena jemu, vyhnula se mu smrt proto, že kámoška se snažila předcházet všemu, co by v případě tatínka mohlo pro něj být špatně, vlastně se chovala "preventivně" a tím ovlivnila i věšťbu. Někdy je dobré vědět předem, co by se mohlo stát, připravit se na to a chováním se tomu zcela vyhnout.
Takže pokud smrt byla určena tatínkovi, nesplnila se proto, že holka dokázala "zapracovat na tatínkově zdraví, pohodě atd." nebo že prostě ta smrt byla myšlena jako ztráta dlouholetého pracovního vztahu.

Máš už málo času na své rozhodnutí. Ale když se teď uklidníš, věšťbu nebudeš vztahovat na sebe a na opku půjdeš vyrovnaná a natěšená na nový a krásnější život, jedině tím prospěješ svému vědomí i podvědomí a zkus věřit, že vše dopadne dobře. Věřit lékařům a tomu, že Ti osud přeje. Držím palce, aby se podařilo. Hodně štěstí.

Douška...místo, aby se kamarádka snažila Tě podpořit, abys na zákrok šla klidná, udělala pravý opak. To se mi vůbec nelíbí. Ale píšeš, že je "kamarádka", to píšeš správně, protože "přítelkyně" by Ti tohle neudělala.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 bře 2011 06:27 

Žanet reaguji pozdě a tak nevim jestli tě ještě uklidním, ale pár zásad při vykládání karet:
1) karty varují co by se mohlo stát a je jenom na člověku jestli to pasivně přijme a nebo se vzbouří
2) nikdy se neříká o smrti. Připravuje se na něco nepříjemného, ale tak trvdá slova se neříkají

A teď něco na uklidněnou. Je to tvá kamarádka a měl to být někdo z její rodiny. To ty nejsi tak klídek :wink: A jak píše boss smrt znamená konec, ale nemusí to být konec života. Taky je to konec smutku, konec zaměstnání, konec lásky .... prostě klid. Hodně záleží na tobě. Pokud ty si budeš věřit a doktorům tak tě nemůže nic porazit :wink: Pozitivní přístup je nade vše. Držím pěsti a po pravdě kamarádce bych řekla svoje a pěkný by to nebylo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 bře 2011 08:09 

SAZKA...BOSSICE...děkuju Vám holky za povzbuzení...moc mi to pomáhá i když se mi o gastru zase v noci zdálo ,ale nevím co...sem to zapoměla a jsem ráda :D
ZAKLETÁ...díky za útěchu...jak jsi psala, že si šla v 11,15 na gastro...tak já jdu v 11,30...prostě to musím vydržet a myslím že ze strachu ani hlad mít nebudu :wink:
ZANETKO...musím tedy k tomu taky napsat,mluvila jsem s psycholožkou i o tomhle co se týká smrti, že mě například spoustu lidí řeklo, že tamta paní umřela a tamle ta ani nemů že jíst a váží po té operaci třicet kilo a nic do sebe nedostane atd. Určitě to všichni znáte...Tak mě psychol. řekla že nezná jedinej případ, že by na tu operaci někdo umřel, že jezdí na semináře a že kdyby to nějakej operatér chtěl zatajit ,tak se to stejně vždycky proflákne. Pak je další věc,když někdo umře měsíc po operaci,ale že to už není tou operací ale že mohl mít nějakou skrytou nemoc ,kterou nejde testama odhalit...Takže já bych se až tak nebála,protože strach je horší než samotná operace,je to záležitost sugesce,čemu věřím a čemu ne...Takže chce to jasnou mysl :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 bře 2011 08:10 

Žanetko:i já se přidám,,já zatim malinko vidím to,:psala jsi že tě rodina od operace,delší dobu zrazuje,,no a cokdyž jsou s kamarádkou domluvení a tímhle tě chtěli s operace opravdu odradit,,,aby jsi na ni prostě nešla,,myslim že doktoři jsou v dnešní době opravdu dobří,takže bych se opravdu vrátila zpět ,do doby kdy ti dali termín,jak jsi byla šťastná,na papír si napsala vše pro a proti,,věřim že pro bude víc,,,A nejsem nevěřící těmto věcem,ale zase je uplně jakože nebaštím,ale jak psali holky muže to byt konec,třeba zrovna tvojí tlošťky,něco umře,,co takhle maladé sádlo co jsme teda jsi nastřádala na Tvé tělo,a je to konec jednoho života,,,vždy ta smrt není určitá,,,takže být tebou tak se nebojim,vyvaruji se kontaktu stěmito lidmi,byť kamarádka,,ale tohle neměla říkat ani náhodou,,,,a když tak už tenkrát a ne až teď před opkou,přijde mi to divný,,ale Tobě budu držet všechny pěstičky,aby jsi se rozhodla dle svého vědomí,,a moc Ti přeji aby Ti chudnutí šlo,,,,měj se co nejlíp,,,Vím že máš teď těžké období,hodně lidí včetně mě měly strach z opky,ta ktemu máš negativa rodiny,což je ještě horší,,já bych se opravdu těch negativ snažila zbavit,,,,tak se drž ahoj :P :P :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina