Ahojky všem, jsem po tubu už přes 8směsíců a jediné co mě trápí je velká zimomřivost. Po tubu jsem dala zatím dolů 25kg, před tím ještě 42kg ( sama i za pomocí lékařů ). Celkem je to hodně kilo. Napadlo mě, že ten neustálý pocit chladu, studených nohou, nosu i rukou mám z toho velkého úbytku? Jinak už také nemám štítnou žlázu ( operace před 3lety v Motole). Lékař mi vzal všechny léky, které jsem dříve brala na vysoký krevní tlak a jiné....Takže dnes mi zůstaly pouze hormony štítné žlázy a vitamíny jako doplnění kvůli tubu.Nemáte některá podobné problémy s tou zimomřivostí? Jsem tím už i okolí protivná, protože si mě pamatují před lety, že jsem stále v kanceláři větrala, otvírala okna a dnes je to naopak. Vadí mi i takovéto otevření větračky okna, prostě studené proudění vzduchu, průvan, hrůza, hned jde do mě rýma, smrkám ....Nejhorší je, že jsme v kanceláři na směně 3, z toho vždy dva muži a já. Tak chápete, že je to o to horší. Chlapům je vedro stále a já sedím v několika svetrech, ponožkách a trpím.....

Budu ráda za každou radu, názor..Hezký den všem

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto