fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 črc 2025 19:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 zář 2006 16:30 

Tak my jsme včera byli s mamkou na měsíční kontrole a já jsem dostal vynadáno, že jsem zhubl jenom 6 kilo, a to mě ještě sestra ujišťovala, že je to pěkný a že se nemám bát a hold panu doktorovi se to nelíbilo tak nevím, jinak mamku tu pochválil, protože ta zhubla 10 kilo, tak nevím kolik bych měl shodit abych se jim zavděčil, :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 zář 2006 17:05 

To je tedy divný,protože mě ten pan doktor Čierny psal,abych nebyla nervosní,že jsem sundala jen 3 kg.Že cílem je trvalé hubnutí 2 roky a 2-4 kg měsíčně.Tak to mě se 3 kg zřejmě rovnou vyhodí,ale to já mu tedy řeknu svý.Totiž když vím,že nepodvádím,jím jak mimino, denně cvičím hodinu a stejně jdu dolu jako šnek,tak se tedy budu bránit :evil: !A navíc mě to nevadí,já jsem vděčná i za to a tak jemu by to mělo být jedno taky,bandáž svůj cíl splnila- jím malinko,zdravě,hýbu se,nezvracím a sama cítím,že je mi moc dobře a že to postupně prostě sundám!To vám tedy hned 20.9 popíšu mojí návštěvu v iscare,ač jsem povahy veselé s tendencí věci spíše zlehčovat,tak umím být i hodně nepříjemná,když se cítím v právu a nespravedlivě obviněná a ještě aby mi někdo nadával?! :evil: :evil: I když je to stejně divné,kamarádka první měsíc shodila je 2.5 kg a nikdo jí nenadával,to já si tedy dopředu pro případ nedůvěry napíšu od zítra můj denní jídelníček,aby pan doktor viděl jak opravdu jím :wink: .A ty z toho nebudˇšpatný,mě přijde 6 kg úžasných a určitě nejsou poslední! :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 zář 2006 22:21 

Ahojky všem, no teda Špejlíku to jsi mě dostal. Teď mám teda vítr 21. vůbec jít na kontrolu. Zhubla jsem totiž také jen 3 kg a to ješte hned první týden, od té doby nic :( . Tak to se mám nač těšitTeda Míšo promiň, noc bych ti přála, abys hubla rychleji, ale jsem trochu klidnější, když vím, že v tom nejsem sama. Tak se držte.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2006 07:19 

Ahoj holky nebojte :D :D :D Já myslím že vám nikdo nevynadá,taky jsem měla strach a pak dobrý.Nevím ale u Špejlíka to mohlo být tím že chlapi hubnou rychleji,tak se to doktorům asi nezdálo.Jinak ten první týden jsem shodila taky hodně 6kg a celkem za 5 týdnů skoro 10kg.Ale oni hlavně chtěj zjistit jestli bandáž funguje a jestli je tam omezení,při první kontrole.Doktor se divil když jsem mu řekla že hodně jím,jdu na kontrolu za tři měsíce.Ale podstatné pro něj bylo když jsem mu řekla že cítím omezení pokud jím rohlík.A že je důležitý že hubnu.Tak žádný strach pokud víte že nehřešíte tak a že se nepřejídáte tak se nemáte čeho bát.Ale určitě sem napište.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2006 07:54 

Belinko operace je v leze ale si hodne podeprena takze nohy mas skoro u podlahy a za ramena si uvazana abys nespadla

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2006 11:13 

Emily to je teda představa,jak jsem tam tak visela to se musím smát-chudáci doktoři.Ještě že jim ty kurty nebo za co přivazujou neruply :lol: :lol: :lol: Ale stejně jsou to borci :P Dík za vysvětlení papa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2006 12:17 

Ahoj lidi,po přečtení,jak dostal Spejlík vynadáno se taky bojím :? jdu 22.9.
Mám dole 7kg .Taky jsem si říkala,že od chlapů čekají větší ubytek.Co jsme takhle četla o bandáži,tak všeobecně se píše,že za měsíc se shodí 2-10kg,takže jsme v tom jejich průměru.A třeba v pase mám ubytek víc,jak 11cm.
EmilyRose:nevím co se mnou dělali po uspání,ale já byla přikurtována v místě kousínek pod bokama...,ale to je jedno.
Papa,L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2006 14:05 

To jsme byli určitě přišněrovaný na více místech,ale s těma rukama je to fakt,já měla i modřiny jako od biče a když jsem se ptala sestřičky,tak taky říkala,že je to od popruhů.Já myslela ,že jsem se s nima prala :lol: :lol: :lol: No musel to být směšný pohled,mě musely vzhledem k mým hučákům asi tedy pořádně natáčet,aby se vůbec na ten žaludek dostaly :lol: :lol: :lol: Jinak se nechám překvapit,jak dopadnu na kontrole ,ale jídelníček si pro jistotu píšu!L,to jsi dobrá 11 cm v pase ,já jen 8 cm,ale jsem spokojená.To je pocit co?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2006 16:26 

Berušky moje...jak tak čtu vy chodíte na kontroly....1x za 3měsíce ?? Já pravidelně od operace chodím každý měsíc....až ted půjdu na 6kontrolu ,ted po 6měsícich tak budu chodit huš jen dvakrát do roka..Ale jinak jsem chodila každý měsíc..Tak mi to přišlo divné,že čtu kontrola za tři měsíce...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 zář 2006 19:10 

Zdravím :D :D . Já jsem byla operovaná před měsícem a na první kontrole jsem byla teď ve čtvrtek a příští měsíc jedu zase. Myslím,že to funguje všude stejně.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2006 06:17 

Ahoj a mě zas překvapilo že chodíte tak brzy na kontroly :D Mě říkal primář že první kontrola je za týden po operaci(vyndání stehů)pak za měsíc a pak když je vše ok tak až za půl roku.Potkala jsem tam paní co byla operovaná stejně jako já a říkala že jde až za půl roku.Tak nevím a neměli jste nějaký problémy?Že vás chtěji vidět častěji?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2006 08:07 

Chtela bych se zeptat,kdyz jdete poprve na kontrolu jestli take kontroluji jestli se band neposunul..pokud ano tak jak??zadne problémy nemam jen me to zajimá :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2006 08:37 

Já jsem taky bez problémů,ale při propouštění z nemocnice nám pan doktor Melechovský hromadně říkal,že prvního půl roku budou kontroly každý měsíc a po půl roce pokud nebudou potíže,tak 1x za 3 měsíce.Takže mě spíš překvapuje,že to někdo má až za 3 měsíce hned od začátku.Jinak mě by zase zajímalo,jestli vás po vážení i přeměřují a měří tuk v těle a vodu v těle,jako před operací?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2006 12:15 

Dámy v každém případě jsem vás nechtěl vystrašit, asi to bude tím, že jsem chlap tak ode mne očekával víc, no i když mě to taky zarazilo, že se mu to nelíbilo, on pan Melechovský je asi moc náročný, já jsem s tím spokojenej!
A komu se to nelíbí ať si prdel políbí :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 zář 2006 13:23 

:lol: :lol: :lol: HEZKÝ Spejlíku a máš úplnou pravdu.Každý sám na sobě cítíme,co je pro nás úspěch.Někomu nedělá problém shodit 15 kg za měsíc a pro někoho jsou 2 kg super.Obzvláště když je shodí bez nervů a stresu,tak sám nejlíp ví ,že je to jiný a správný.Nedej se!!!U mě a myslím,že všech tady jsi frajer,vždyd´všichni víme ,že pro chlapy vzdát se dobrůtek,sladkostí a pivíčka,je daleko těžší než u ženských co každou chvíli drží diety. :roll:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina