zakletá jo, jo, bylo by to bezva hekat spolu, já si ale tak nějak myslím (i s tím počítám) že mne tu opku šoupnou... přeci jen, měla jsem pozitivní helikobakteri..., musím brát něco na překyselení a měla jsem brát antibiotika, ale ty mi doktor nepředepsal, že když letím do teplých krajů... a dneska jsem tam byla zas, a zase mi je nedal, prej si mám dojet na OB kliniku, a tam jedu až ve středu... no tak uvidíme....
Ještě jsem Vás nestihla dočíst,
ale napsat a vypsat se musím...
Na dovče jsem byla se třema hubenýma kolegyněma - občas si také ztěžují na svou postavu, ale oproti mne - hotové modelky... a při pohledu na fotky, se mi chtělo ze mne "zvracet" byla jsem z nich skoro nejmladší a vypadala jak jejich máma:((( I to ti Egypťani občas plácli), hned druhý den jsem hodila foťák do kufru a nevyfotila už ani jednu fotku, sama jsem ze záběrů vždycky utíkala, a uvědomila si jednu obr věc...
.... že si za to můžu sama, a že teď si budu taky moci jen sama za to jestli to zvládnu nebo ne... a přestala jsem si říkat... tak až po opce... tak teď ještě naposledy... a tak ještě tohle a tohle, aby mi to nechybělo... a začala hned... porce jsme nezmenšila, to jaksi nedokážu, hlady bych fakt brečela ještě ze spaní, ale zapojila hodně moc zeleniny, a začala pít vodu (dříve cola, šťávy, limonády - bublinky prostě nejraději)....
...a jaké je moje překvapení, že ta váha neleze ani nahoru ani dolu, ona prostě stojííííííí, hurááááá i to je dobrý, když si vemu, že toho sním fakt hodně...
Jo a hodně jsem na Vás všechny na dovče myslela, a děkuji, za to že tyhle stránky jsou, protože jste pro mne obrovskou motivací!!! a nejen to...
Kujůůůůůůů
_________________ 21.4.2011 PLIKACE, 19.11.2012 REPLIKACE, 18.6.2013 ABDO vše na OBklinice - a až mnoho komplikací a ploché břicho nikde:-(((( ..... a nyní bojuji s váhou dál:-(((((
|