Ahoj děcka.. zdravím při pondělku..
Podávám info, jak se vyvíjí můj zdrav.stav před operací. O víkendu mě bylo stále ouvej, jako bych při polknutí spolkla střepy

.. tak jsem se rozhodla - i na základě rady
milé Boss - že si hned po víkendu zajdu na ORL. Ráno jsem opět polykala s bolestí, tak bylo rozhodnuto.
Zavolala jsem to ještě do OB, co že mi to vlastně je a zda to může bránit operaci - dr.Šrámková se taktéž přikláněla k ORL vyšetření, výsledek že jí pak mám zavolat a pak se rozhodne, co bude dál...
Na ORL vše OK. Jen difuzní prosáknutí zadní stěny..jinak nález žádný. Takže jsem asi magor! Pořád (od začátku března už!) nemůžu polknout, tak jsem dostala 22.3. ATB - po nich úleva skoro žádná. Sedlivost po dobrání antibiotik OK, předoper.vyšetření moči a krve taky naprosto dobré... Ještě jsem si požádala o výtěr z krku a ten je taky v pořádku = běžná bakter.flóra HCD. Ale pořád mám bolení...

Nemějte mě prosím za blázna, ač jím možná jsem, ale psssttt...
Výsledky z ORL jsem volala opět dr.do OB kliniky a prý teda super, že je vše OK. Jen si mám stříkat do krku Jox (kterej mi doporučili na ORL) a brát na noc paralen.. a vyhýbat se dalším bacilům - což bude těžké, když má syn zas laryng.záchvaty, krchá, soplí, kašle,..

a manžel je celej týden pryč, takže u dítěte budu zas jen já a bacily
Jinak jsem dneska absolvovala spirometrii ještě a taky OK .. takže už mám veškeré předoper.vyšetření hotové - tak jsem to dala do obálky a poslala poštou na OB Kliniku... a prý ve čtvrtek večer bude pan profesor sestavovat plán operací na příští týden, tak si mám buď 14.4.večer nebo spíše 15.4.ráno volat, kdy mě budou chtít řezat
Takže tak..
Jdu se nasnídat, neboť jsem to v tom koloběhu po dr.nestihla ještě ...
Pěkný den všem..