fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 23:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2011 17:40 

gemini ten otřesný pocit jsem měla jen jednou na dovolené....když jsem dosáhla váhy 134 kg, na dovolené v Řecku , to jsem ani nic raději ani nejedla...jen pila..a pak jsem se málem vyvrátila na pláži....
jinak co jsem jezdila k moři neměla jsem problémy..ale ten pocit , že jsem prostorově výraznější....jsem měla zakodovaný, ale když jsem se rozhledla pak kolem sebe....byly tam mladší a prostorově ještě výraznější..,... bylo mi to fuk...co si o mě myslí...jsem na dovolené a užívám si sluníčka....a uvolnění...ale pak na fotkách , když jsem se viděla...říkám...holka...je tě teda fakt dost....ale co s tím nadělám....at jsem se snažila. ...stejně výsledek hubnutí byl vždy stejný.... kilo dolů....dvě nahoru....ted jsem ráda...že váha jde dolů...pomalu ...ale jde...a v létě snad už bazen při vstupu mě tělesné schránky nevyšplouchne a nebudou ho muset dopouštět..... :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2011 17:54 

Alenko děkuji.. taky jsem moc ráda, ani nevíš jak - jen doufám, že ještě něco nestihnu chytit, jak se tak znám :lol: :lol: A co mě tam teda bolí?? To netuším, ani dr.to nechápe - ale přece nejsem takovej magor, abych si vymýšlela něco, co tam ani nemám. Nesimuluju.. na operaci chci, není to tak, že by nee... Krk mě bolí stále, při jídle, pití i jen při běžném polknutí. Někdy více, někdy méně. Ale výsledky mám výborný.. takže nechápu. A ten prosak - že by třeba podrážděné? - včera jsem snědla celé 3paličky česneku, a když vezmu, že na jedné paličce může být tak cca 6-8stroužků... tak že by z toho?

Gluminko.. já, alias průkopnice z bandu na plikaci, no to se mám :roll: :lol: ...tak to si musím dát záležet, aby bylo vše OK a aby jste pak vy ostatní mohly ode mě opisovat :lol: :lol: :wink: :wink:
A ty pak půjdeš hned v květnu, jo? No tak to ti budu moc držet pěsti a prubnu to teda nejprv za tebe... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2011 17:58 

Tak jsem vás kvokandy dočtla.... a jdu psát, než to zase cecko zapomenu :roll: :lol: :lol: :lol:

Besticková .....MONI, prosím dej hubánka tvojí krásné okaté ÉÉlišce.... bych ju hned pomuchlala kočku malou!!!!

kosmeticka ..... tvé pocity s foťákem má, nebo mívalo hodně lidiček, ale nebůj... za chvilku budeš s panem fotogr.aparátem kamoška jak bejk :wink: :lol:

gemini.... se gebim z tvých lachtanů tak, až se mi rozvlinila bránice a prostřední břišní "mišelinka" - fakt super označení ..... já nejezdím s lachtanama ale s worwaněma:lol: :lol: :lol:

verco.... ty už tu zelenou neslopej :roll: ...bo jednou budeš kluka nutít jít do školy v neděli :lol: :lol:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2011 19:25 

JJ náááhodou nic nebumbám - právě jsem dopekla s Lukynem linecké a perníčky na Velikonoce :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 dub 2011 21:40 

Gluminko
já jsem jen říkala, že mám gastro hotové, ale ani slovo o tom, jaký jsem tam sehrála hysterák :lol: :lol: , byla jsem na tom taky tak, místo dýchání jsem polykala, tekutiny ze mne šly všemi otvory. No děs běs, ale za to jsem si určitě mohla sama. Pan doktor i asistent byli absolutně SUPER, že to se mnou vydrželi.

jane-jane
dřív jsme si říkaly kosatky - ale to je vo strach aby nás "grinpíčáci" netahali z pláže do vody, tak jsme se přejmenovaly na lachtany

kosmetičko
tak kde je ta slibovaná fotka ?

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 00:19 

Ahoj, děvenky. Jdu vás všechny pozdravit. Minulý týden jsem se byla nechat doplnit u zlatého Hrubáčka a je to tedy síla!!! Mé porce jsou teď opravdu třísoustové a kupodivu tentokrát váha neprotestuje, jako po prvním doplnění a jde plynule dolů, takže jsem mohla zase kilečko upsat. Víte,že se nechlubím moc často, ale teď fakt musím, protože už jsem začínala klesat na duchu. Tak snad tu moji chlubírnu přežijete. Mám vás ráda :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 05:21 

Krásné ráno přeji všem, ať se vám vše vydaří.

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 05:28 

Holky... já Vám tu fotku ukážu co by ne... jen nevím, jak a kde:))))) Ale vydržete já to nastuduji:)))))

Edrah jen se chlub, chlubení povoleno, ba přímo nakázáno o:)))) Blahopřeji a držím palečky dál...

Gemini... oni jsou tam vážně skvělí, že???? Já teda ale musím říci, že až na dvě děsně velká odříhnutí po vyndání, jsem to měla úúúúplně v poho (ale za ty "krkance" jsem se fakt styděla)... bych šla klidně zas o:)))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 05:29 

Jo a krásné dobré ráno všem:)))))

Pa zítra (dnes celý den školení, pak rodičák) obávám se, jestli ten den přežiji, tak usnu vyčerpáním v šest večer o:))))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 06:20 

Dobré ránko všem..

Verčo tak flákotku bych si taky dal :wink: :lol:

zelenoočko:
no tak aspoň tak ikdyž je to mazec,,ale dělá to ten prosk já ho taky měla a bylo to fakt jak žiletky,ten krk už je podrážděnej,,ale víš co mě na to zabírá zrovna ted mám v krku zase oheň,a od včera beru ten tymiánoví sirup a je to lepší a na krk si vážu Priznicoví zábal,,je to šátek,,a v něm igelitoví sáček a v něm mokrý studený kapesník,,dáš mokrý studený kapesník do igelitu ten zabalíš do šátku a plesk na krk, a nosím to celí den,,a fakt zabírá,tak to ještě zkus,ale jinak na tebe myslím,mocinko ti přeji aby se to povedlo a ty jsi se dočkala svého snu,,,držim pěsti holka :P :P :P

adrah
:blahopřeji ke kilíčku

a ještě jsem chtěla pozdravovat,takže pozdravuji všecky,od moravy,česka až po krásné usměvavé krakonošovooo :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 06:27 

dobré ráno a příjemný sluníčkový den přeji všem
gemini nad tvými hláškami prskám smíchy....grínpíčáci nemají chybu :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 07:39 

Edrah gratuluji ke kilíčku a jsem ráda,že jsem poznala zase nějakýho človíčka po opce ,ikdyž jsem neměla tu možnost pokecat jako s Bossinkou :lol: :lol: :lol:

JINAK VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ ,ALE ZAMRAČENÉ RÁNO :( :( :(

DNES MĚ ČEKÁ PLAVEČÁK S PRCKEM PÁJOU A ZASE ZUMBA VČERA TO BYLO MOC NÁROČNÝ TO BYLA S PÁJOU SOKOLOVNA A ZUMBA :lol: :lol:

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 07:42 

zdravím v kurníčku.....

Tak milé dámy a pánové..... po ránku jsme rozvinuly s bobulínou téma ČOČKA NA KYSELO - zjistily jsme, že já čumím na její způsob podávání a ona zase na můj.... tak by nás zajímalo, jak, teda s čím podáváte čočku Vy .... až pak napíšeme naše způsoby
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 07:46 

ČOČKA NA KYSELO S OPEČENÝM ŠPEKÁČKEM S VOLSKÝM OKEM A SALÁTEM Z KYSANÝHO ZELÍ A POLITOU S OSMAŽENOU CIBULKOU DO ZLATOVA[b]

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2011 08:33 

Dobré ráno vespolek!
Čočku dělám ne nakyselo, zahuštěnou záklechtkou, jen s česnekem a majoránkou, s volským okem a chlebem.

Každý je svého štěstí strůjcem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina