Moc děkuju všem za přání a držení pěstí pro štěstí.. omlouvám se, že tu nevyjmenuju všechny, kdo jste mi popřály, ale je Vás asi 15 celkem..děkuju, je to milý..
Já vím, že týden uteče jak voda, ale já se svým podlomeným zdravím jsem prostě chtěla jít co nejdřív, abych se mohla co nejdřív začít dávat do kopy..

..zatím to 2x dobře nevypadá

(nebudu tu skuhrat a rozepisovat se)..
Gemini - no já teda v síni rozhodně nese*u!

A jestli jsou všichni blíženci narozeni ve šťast.znamení, tak proč mám pořád na tý cestě takový hory překážek? Zatím jsem je zvládala, ale jednoho dne mi dojdou síly.. nejsem tomu daleko. A klíííd, mě si po gastru taky jistě na OB budou dlouho pamatovat.
Martinko - jj, je to už cosi hmatatelnýho.. ale je to ještě táááák daleko.

naplánovala jsem si to, že půjdu jako hned v pondělí a že do Velikonoc budu OK a stihnu pak mít naklizeno a tak... no, ale tak uklízet prostě nebudu, stejně nemůžu a okna neumyju jednou, no a co... že jo?
Gluminko - snad nic nechňapnu. A Tobě to taky uteče jako voda, ani se nenaděješ a reoperace bude za dveřma..
Zakletá - Tobě taky moc gratuluju, takže nakonec jdeš pár dní po mně..
Alenko - krásnej pelíšek.. a jméno už máš? Zítra nastane ten den D, že? To bude veselo
A ano, dozrála jsem k tomu, po tááák dlouhé době.. a i podporu muže mám 100%ní, takže je to super! Jen kdyby mi nepadalo sakra tolik klacků do cesty pořád!!!!

Teď mám zase cosi, odpol.jsem valila k dr. a mám zas přjít zítra, tak uvidíme.. docela se bojím.. no snad mi to nezhatí operaci.. ale pssst, řekla jsem, že nebudu skuhrat, tak už jsem zticha!!
Rendy - děkuju a Tobě gratuluju ke stříbrné svatbě!!!
Oktávko - no mě by asi kleplo!

njn, děti jsou rychlý a my zapomnětliví, co? .. teda ale udělat tolik práce.. ty musíš mít energie..klaním se. PS: kolik bereš za hodinu?
A ještě jsem chtěla na něco reagovat.. ale už nevím.. stárnu, no..