fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 pro 2025 20:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:34 

A dneska si opět začínám psát jídelák, to jen tak pro zajímavost a zvědavost...jsem zvědavá, jak dlouho mi to tentokrát vydrží :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:41 

Věrka Tak to já zatím poctivě píšu protože si nevěřím určitě bych se začala podvádět :lol: :lol: :lol: :lol:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:41 

Lucinka podpora? Fajn. Povídání o čemkoliv? Taky fajn, ale nesmí to bejt pořád dokola to samý. A pardon teda, že sem si dovolila vyjádřit svůj názor. Já myslela, že i na to tu má člověk právo. Podle tebe evidentně ne. Mě je to jedno. Já se s tim vyrovnám a příště ho OPĚT napíšu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:45 

Ahoj děcka.. jak se vede?
Koukám, že jste tu napovídali/y několik stránek, takže asi nebudu mít šanci to zpětně dočíst.. jen letmo jsem to prolítla :roll: :lol: :lol: Dneska je nádherně, hned se člověku líp vstává..
A já, ať někoho irituju nebo ne, tak napíši, že skoro vůbec nechodím, ještě v sobotu to šlo jakž takž, ale včera už jsem jen ležela a vidím to tak i nadále.. tak to jsem moooc zvědavá, jak se dopravím do nem. Ale kuš! Do nemky se dostanu, i kdyby mě tam měli odvézt i s postelí!!!! No, vidím to na obě berle, a to jsem byla tak ráda, že jsem mohla časem jednu a pak i druhou, úplně odložit :?

Irisko - mám radost a moc ti to přeji! Užila jsi si dost, tak máš právo na to být zase šťastná :wink: :wink:

Alenko - moc ráda jsem tě viděla. Byteček máš moc pěkně zařízenej a pejsánek je fakt úúúžasnej :wink: :wink:

Mono, Bobul, Verco, Alenko, Boss, Sibylko a já nevím, kdo ještě..... ha ha a ještě jednou ha! A já si říkám, proč pořád tak škytám.. no jó, ono se tu o mě drbe :roll: .. na noční už dávno nechodím, na focení stále čekám (pokud nabídka trvá, Sibyl?) a rty si rudě nemaluju. Tak! A šereda šeredná jsem, ty hezčí doby jsou už nenávratně pryč, bohužel.. :(

Lucinko - přikláním se ke tvému názoru. Jednou se řeklo, že se tu může kecat o všem, někdo (včetně mě) má potřebu to ze sebe dostat ven, protože ho to samotného moc trápí.. a bylo povoleno to ventilovat tady.. ale jak vidím, dle Katky04 a možná i díky jiným, má na to vykecání se právo jen někdo! Pak se nemůžeme divit, že kvůli takovým zaujatým názorům sem hromada lidí přestala chodit..!!!!! :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:49 

zelenooo tak tomu teda opět věř, že se ty "hezčí doby" opět vrátí !!! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:50 

Zelenoočko sem fakt udivená, že si mě nepochopila. Mě nevadí, když si někdo postěžuje. To dělá každej. Mě vadí, když někdo fňuká nonstop. A nehodlám to psát někomu potajnu ať to za mě přetlumočí. Já to řeknu otevřeně tomu na kom mi to vadí. Sem špatná? Tak fajn ať si já se s tim vypořádám

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:50 

To sakra doufám!!!!
Jen se musím na tu opku dostat, no.... :?

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:51 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 14:45, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:51 

Zelenoočko,
chodím jsem málo a právě proto, že se tu plká o kravinách... Podstatné věci se vynechávají,když se na něco někdo zeptá, tak se mi stalo,že nestojím ani za pár řádků trhni si, nebo něco ve smyslu nevíme....
Katku znám dlouho,je to bezva ženská co má přehled a nebojí se říct svůj názor, jak je vidno, to se tady nevede.

Fakt mi neštvěte, copak je normální aby někdo fňukal a vy ho litovaly? Ženský máte rozum?!

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:52 

Dobré ráno v kurníčku,
mám za sebou veselý víkend, ;-) měli jsem sraz už po 19-ti letech z průmyslovkou no moc nás nebylo (15) ale i tak to bylo super, byli jsme 3 ženský a zbytek chlapi, většina mě viděla naposledy před + 50Kg a +30cm vlasy, takže čučeli a říkali mi ty vypadáš nějak jinak , ale dobře :wink: no co Vám budu povídat na sebevědomí dobrej balzámek . taky jsem toho dost vypila, teda jen lehké pití cca 4x opilé jahody, 4x jahodový, 5x jablečný a 5x broskvový Jelcin a na závěr 1x Cuba libre, nebo jak se to píše, z hospůdky jsme se přestěhovali na diskošku, a tedy ty bomby do hlavy už nic pro mě, jsem si tam připadala jak na mag. rezonanci úplně stejný rány :shock: , původně jsem manžovi napsala ať si jde lehnout,ale napsal ať klidně zavolám, tak pro mě v 1:30 přijel a odvezl si mě domů :) :)
V neděli jsem z toho větrala při práci na zahradě,ale celkem mi nic nebylo,tak jsem se neválela v záhoně :lol:
Irisko přeji Ti hodně štěstíčka s novou láskou.
Alenko ty si hezky užij mateřskou z chlupatým mimi.
Holky klídek tady venku krásně, i když u nás ráno nula a namrzlé okno v autě :twisted: tak hurá ven vychladnout.
Hezký den Kachna

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:56 

jeník: Ty si taky nic nepochopil, že jo?

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:57 

Jeník asi sis nevšimnul, že nemám nic proti postěžování, ale proti soustavnému fňukání ano. A nechtěj vědět co nebo kdo příde uhozenej mě

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:58 

Katko04, buď si klidně iritovaná, nebo udivená :roll: , mě je to jedno.. nepíšu, že jsi špatná, klidně si tady piš, co je ti libo. Otevřený a upřímný názor já oceňuju.. Taky nesnáším jakési pomlouvání za zády, já vždy vše řeknu do očí, ale docela mě mrzí, že jste si tu vybrali jednu obět a neustále vám na ní něco vadí. Sorry, ale je to už fakt trapný. Ať ta osoba napíše cokoli, neobejde se to bez rýpnutí nebo nějakýho připitomělýho komentáře! Je to ubohý! Já mám taky kupu nemocí, který jsem nikdy neměla, to až posledního půl roku. Mám jich daleko víc než Zakletá, a sakra se bojím, že mi to znemožní operaci a hodlám to tu ventilovat veřejně a stále dokola, protože jinak bych se z toho doma zbláznila. Kdo nechce, ať mě nečte. Doma to nemám komu říct a tady, když mě i jeden jedinej člověk napíše, že to bude dobrý, ať se držím a že na mě bude myslet, tak mi to neuvěřitelně pomůže a podpoří. A o podpoře a pomoci je přece tohle celé fórum, ne???

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 08:59 

Zelenoočko píšeš, že se na nohy nepostavíš, ale že do nemocnice prostě na operaci pojedeš, i kdyby tě tam měli dovézt na posteli - zdá se mi, že hodně a zbytečně hazarduješ se svým zdravím - jak chceš po operaci chodit? Je to nezbytné, ale to přece víš, kvůli sraženinám atd. A čím dýl se na nohy nepostavíš, tím dýl v nemocnici zůstaneš. Neměla bys začít uvažovat o tom, že operaci odložíš dokud nebudeš v dobrém zdravotním stavu?????????? :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:01 

Zelenoočko proč píšeš vy? Proč do toho taháš ostatní? Já napsala svůj názor, mě právě došla s tim co pořád zakletá píše trpělivost. Buď tak hodná a neházej to na všechny. Děkuji

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina