Ahoj! To jste me uklidnily (li, paklize je tu aspon jeden chlap

, otec ucitel, no comment

). S tim cvicenim to mam tak, ze ja takhle cvicim uz dlouho, jsem na to uplne zvykla, vubec si nedokazu predstavit, ze bych necvicila

Po operaci jsem nejaky ten tyden necvicila a mela jsem pocit, ze se roztekam

Vratila jsem se k pohybu hned 14 dnu po operaci

Jezdim hodne na bruslich, to je spis zabava, nez "cviceni" v podani funeni v posilovne... Kdyz nejdou brusle, tak steppuju s muzikou... Abych pravdu rekla, tak jsem s cvicenim spis zvolnila, jeste asi pred 14 dny jsem mela dve hodiny za den, dnes je to uz jen jedna hodina.
Co se tyce jidelnicku, tak jsem taky trochu zvolnila - nejim vsechno jen varene/pecene bez tuku, ale sem tam si dam i neco z panve (smazene na mensim mnozstvi tuku), taky jsem zacala jist nejake lusteniny, pohanku atd. Akorat nevim, proc, ale normalni vyrobky z bile mouky (psenice?) mi delaji zle... Kdyz si vezmu treba i jen maly kousinek rohliku, tak je mi dost soufl. O Velikonocich jsem si dala 1 chlebicek a fakt mi nebylo dobre.... Sladkosti jsem taky uz zkusila a v hoodne male mire je toleruju, ale (opet o Velikonocich) jsem si dala misto obeda kousek kolace (tech 50 g) a opet mi po nem nebylo dobre - rozbusilo se mi srdce a bylo mi tak nejak moc horko... Ale to jsem se docetla, ze je to docela normalni reakce na sladke pri bypassu... Ale to pecivo?? Nevim... Asi se zeptam na bariatrii, az tam pojedu. Nicmene - ruku na srdce - to, ze nemuzu sladke beru jako VYBORNOU zpravu. A bile pecivo mi taky chybet nebude, memu telu uz vubec ne
Tak preji vsem, at ta kila mizi! Jsem moc rada, ze se tu najdou lidi, co poradi a podrzi. Diky moc