Marbel já jsem tady taky nová, tedy respektive jsem na tom podobně, rozhodovala jsem se několik let a až teď teprve dospěla k názoru, že to jinak nepůjde, různé diety nezabírají, přesněji zabírají, ale jen krátkodobě, a tak jsem si řekla, že když existují jiné možnosti pro ty, kteří problémy nemají, tak jsou sice radikální, nepochopitelné a kdoví jaké ještě, ale pro nás je to způsob jak se někam posunout, a tak by bylo škoda těchto možností nevyužít. Nevím, jak na tom jsi celkově se zdravím, ale mě nakoplo to, že se mám vysoký cholesterol, cukr a taky ty klouby, i když ty mám zničené už z mládí, kdy jsem závodně dělala sport. Každý máme své důvody a já ti přeji, aby jsi došla ke stejnému závěru jako já a opku podstoupila. Jak jsem psala výše já ji mám plánovanou až na červenec, ale z rodinných důvodů kolečko mám za sebou a tak si teď budu pročítat příspěvky a připravovat se na tu velkou změnu. Pro inspiraci se podívej na Rajče jsou tam fotky těch, kteří jsou po zdárných operacích a musím říci, že někteří jsou k nepoznání a obdivuji jejich vůli, protože bez ní to stejně nepujde. Trochu jsem se rozepsala, ale já jsem na tom podobně jako ty, jsem na začátku před opkou, a tak rozumím tomu čím procházíš, i když si myslím, že tak jako my na tom byli i ti ostatní, kteří to už mají za sebou. Poslední poznámka MUDr Šrámková je fajn chodila jsem k ní už dříve, ale k operaci jsem se tenkrát neodhodlala, takže až nyní a nemáš se čeho bát. Pěkný i když deštivý den
_________________ monika
|