Annax, ach jo, čtu tak rychle až odpovídám na něco jiného. Takže to co mají v Bille jak píšeš bude to samé, ještě jsem viděla v Makru krabičku, kde jsou naskládané různé druhy chlebů v jednom velkém balení a vždy je zabaleno do celofánu po 2 plátcích od jednoho druhu. Myslím že slunečnice, žitný, fit a dýňový? Několikrát jsem si koupila (dřív) ten tmavý od Penamu, ale nechutná mi. Je takový sladkokyselý, spíš hnusný

ten slunečnicový mi jede, ale přítel si včera kousíček vzal a tvářil se, jako by se otrávil. Křehké chleby mi nechutnají, protože se tak divně lepí v hubě na patro
Ohledně toho selhání se to stalo tak, že první kila letěly dolů samy a do jídla jsem se vyloženě nutila, i po 4 hod. Jenže pak se interval zkracoval, já malinko přidávala porce (z míry půl hrnku). No a po 4 měsících se to zastavilo a já jsem místo toho, abych začla s analýzou, tak jsem si řekla že je to normální když váha stojí. Normální to sice je, v této fázi to chce ještě přísnější dohled a vydržet. Mě se váha ze 105 dostala na 108-109, před kontrolou jsem se zase vrátila na 105-106 ale pak to pomalu narůstalo. Typický problém - jezení od oka a než mám dost (ale žaludek prevít se tvářil, že tu lžičku navíc dáme atd.) a dlouhé pauzy mezi jídly, nebyl čas a pak se dorazíme 2 koláči, víme? A za hodinku by se do nás zas něco vlezlo... takže takhle to bylo u mě. Varování všem:
I když máte porce už v oku, radši si je dejte na talířek zvlášť nebo odeberte nejdřív na dané množství, protože se vám nebude chtít nechávat 1-2 lžičky pribiňáku samotné v kelímku a už to dorazíte...a tohle je právě to, čím to začíná.
Bobulko, vem si ze mě příklad a poctivě dodržuj vše, co dostaneš nakázané...