sally
ahoj a vítám tě mezi námi ...
já můžu nic než souhlasit s holkama co tady psaly ohledně ŠZ ... jsem rok po TTE-totální thyreoidektomie.
I můj endokrinolog nebyl proti operaci jen mi musel vychytat dávku Letroxu, abych byla hormonálně stabilní a mohla jsem se pustit do bariatrické operace.
Jediný mínus bylo to, že jsem chtěla bypass, ale vzhledem závažnosti a provedení způsobu operace mi tento zákrok endokrinoloug nedoporučil ... v podstatě mi ho zakázal kvůli správnému vstřebávání Letroxu.
Ale co se týká bandáže, plikace či tubulizace tak mám zelenou.
Já se rozhodla pro tubulizaci.
ještě před rokem jsem měla stejnou váhu co máš ty, ale díky problémům se ŠZ jsem se dostala až na tuhle váhu co vidíš u mě na metříku.
Pokud máš chronickou hypotyreozu, tak se připrav, že to hubnutí nemusí jít tak dobře jak ostatním, že ti bude v průběhu kolísat hladina hormonů a že by si měla tím pádem být i víc v kontaktu se svým endokrinologem, který ti bude hlídat hladinu hormonů a aby všechno probíhalo dobře a hubnutí ti šlo co nejlíp.
Alespoň tak mi to naplánoval ten můj endokrinolog.
Každopádně počítej s tím, že jakmile podstoupíš operaci, tak na tu ŠZ nesmíš přestat myslet.
Chronickou hypothyreoza je "sfiňa" věc a jak dobře víme brzdí nám metabolizmus a nehubnem ... naopak ...
V tvém případě a při tvé váze bych já osobně volila tubulizaci, ale je to na tobě pro co se nakonec rozhodneš.
V každém případě máš dobře "našlápnuto" a teď už stačí popřemýšlet a spustit ten "kolotoč".
Držím ti palce