Ahoj všem. Jmenuji se Věra a v současné době obcházím vyšetření před bandáží žaludku. Strašně dlouho jsem o tom uvažovala a doufám že jsem se rozhodla správně.
Budou mi to dělat na Surgal clinic v Brně a musím říct, že i když si budu připlácet ze svého, stojí to už těď za to.
Některá vyšetření jsme si měla kvůli zdravotní pojišťovně vyběhat přez obvoďáka a narazila jsem na dost nevybíravé chování z řad lékařů a odmítavé reakce při pokusech se objednat na vyšetření. Doktor si přečetl doporučenku a začal se smát, že na takový blbosti nemá čas a když to potřebuju ať si zajdu ke svaté Anně tam že mi to jistě rádi udělají (čekací lhůta cca 2-3 měsíce na jedno vyšetření).
Byla jsem pro to dost naštvaná a obrátila jsem se na tuto kliniku, jestli nemůžou potřebná vyšetření zajistit sami a ejhle jaká změna. Setřička se mi po telefonu nejprve omluvila, že jediné co je zatím schopna zajistit jsou odběry krve a pak že se domluvíme na ostatní vyštření. Cca do hodinky po našem telefonátu mi došla SMS s termíny všech vyšetření v rozmezí 14 dnů.
Takže ted už jen vzhůru na vyšetření a jde se na to.
Naše státní zdravotnictví mě nepřekvapuje už pár let tak jsem opravdu ráda, že jsem našla pro takovou věc, která mi může změnit život, kliniku kde mě berou ko člověka, ne jako otravnou tlusťošku co neví co s volným časem.
Chtěla bych zjistit, jestli je tu někdo kdo má zkušenosti s touto klinikou a jestli je tu někdo z Brna a jaké má on zkušenosti a rady pro mě nováčka
Děkuji předem za podporu a držím všem co do toho teprve jdou jako já, pěsti!!!