fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 zář 2025 22:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:07 

Dobré ránooooooo slepičáááárnoooooooo :lol:

Vlada, tož tou spráffnou nožkou do nového žití, v Turnově vinšuju ti krátké a bezproblémové bytí :wink: :lol:

Jinak fffšem kurníčkovým holčičkám krásný den z Krakonošova :D :!:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:15 

Krásné prosluněné ránko přeje morafská větev ...

Koukám,že víkend byl náročný všude ....
i já jsem si tím prošla, ale pouze s čajem a lahví vody a směsicí poblívek ...
Byli jsme na oslavě narozenin, kde pivo, slivovice a medovina tekly proudem .... k tomu na zakousnutí masíčko na grilu a uzené a různé mňamky do huby .... tak jsem si to fáááákt užívala :? :lol: :lol: :lol:
Z toho všeho mám hned 1,7kg do plusu takže se nabírá nejspíš i očima :lol: :lol: :lol: :lol: jen tajně doufám, že tím to ale opravdu není, že v tom má prsty menstruace ..... méééércha jedna zákeřná :roll: :lol: :lol:

Zdravím všchny co mají po operaci .... myslím na vás, když tu o vás čtu hlášení od bossice
a specielně vojtíškovou .... dostala jsem od tebe vzkaz od boss a děkuji :wink: :lol:

Vlado
tfuj, tfuj, tfuj .... víc není třeba :wink:

Jinak vám musím napsat, že jsem měla v pátek velice zajímavou nečekanou návštěvu a o to byla milejší!!!!
V dopoledních hodinách kdy jsem se hrabala v hlíně a něco málo zase sázela :oops: mi volala MONA Z BRNA s tím, že jede za mnou na návštěvu .... jak já miluju tyhle přepadovky ... :? :lol: :lol: takže jsem práskla s květináčema, hlínou motyčkou a rukavicema .... mladé zavelela a valily jsme dom to alespoň trochu zkulturnit páč úklid jsem si nechávala až na sobotu ...
Takže jsme to tam alespoň trochu pohonily a sen se stal skutečností ... BRNĚNSKÁ DÁMIČKA DORAZILA K NÁM NA DĚDINU!!!! NOBLESNĚ SI NESLA KABELEČKU PŘES SVOJI LÍBEZNOU RUČKU JAK TO UMÍ JEN ONA!!! :lol: :lol: :lol:

Ale těsně před tím mi ještě volala a ptala se kudy z nudy a že ji veze kamarádka!!! Z toho sem byla teda trošku víc v škou, ale co už ....
No a představte si kdo z toho auta vylezl ... kdo jí dělal šoféra? Naše pindulína č.2 BUBLI!!!
TO BYLO PŘEKVÁPKO!!! :shock: :o :lol:

No abych to nějak ukončila .... byla to nakonec moooooc milá a příjemná návštěva a holky sem moc ráda viděla!!! Když opominu to, že den předem jsem brvila dceři hlavu, která se mi ochomejtla v kuchyni kolem záclon a obarvila mi je taky a už jsem je do jejich příjezdu nestihla vyměnit páč sem to nechávala na tu proklatou sobotu a který už jsou teda vyměněný a když opominu to, že těsně před jejich příjezdem se mi urvala rukojeť u sporáku, když jsem zuřivě otevírala sporák, kde jsem dodělavávala oběd pro familii .... mimochodem ještě ta rukojeť není spravená ... na tu naženu taty dneska a když opomenu to, že jsem jim naservírovala pouze 3 druhy sýrů, kafe, vodu .... musím konstatovat, že to byla velice milá návštěva a překvapení v jednom .... holky díky ještě jednou :wink: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:22 

Vladi taky držím pěstičky :wink:

4.9.2012 plastika břicha .7.10.2013 znovu plastika břicha a rukou.
[color=#BF0000] Od začátku hubnutí -39KG

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:30 

bobule
neboj se, ta váha se občas vyhoupne, ale není to tragedie, já jsem na tom byla stejně... měla jsem i 2kg nahoru, pak zase dolů, pak zase nahoru... ze začátku jsem to mívala právě "před svými dny" ale to se změnilo, teď před svými dny hubnu... to jen teď dva měsíce s váhou stojím...
takže si z toho nic nedělej, tělo si musí zvykat na nový režim, a ta váha dolů půjde, uvidíš... :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:30 

Taky přeju hezké ráno. Tak konečně můžu najet na kašovitou stravu - už se mi ty šťávičky zajídaly :-) A holky závidím vám kávu, ale já jí zkoušela o víkendu a tlačila mě v žaludku, takže si ještě počkám :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:33 

Cozumel
a zkoušela si rozpustnou třeba s mlékem? je lepší, jak turek... já teda v nemce pila z automatu, ale doma jsem si udělala turka.... měla jsem obavy, ale dopadlo to dobře :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:34 

Mattonko
já vím je mi to všechno jasný ... a jsem v klidu ... kdybych nebyla tak mě sprcáj na tři doby holky na ICQ ... ty sou se mnou vyrychtovaný hned :lol: :lol: :lol:

Conzumel
holka kašičky .... ty mě čekají ve čtvrtek ... taky se už na ně docela těším .... takže si nech chutnat :wink: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:40 

bobule
já si to myslela... :lol: :lol: :lol: :lol:
jiank sis taky užila víkend koukám přepadovka, grilování, zahrada... ale určitě ta přepadovka byla milá... :wink: a stála za to :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 07:48 

mottonko
to si piš, že to stálo za to ... jen to bylo všechno tak trochu v poklusu .... pořád se něco děje :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 08:32 

bobule
tak my měly klidnější víkend, v sobotu dopoledne nákupy, k večeru grilovačka, neděle dopoledne trochu pracovní a odpoledne se tak nějak prospalo bo manža děla na fasádě a nějak ho to zmohlo :lol: a následně i mě :lol: no a večer se otevřel bar ale nějak se mi do něj nechtělo tak jsem jak prdlá na hlavu začala večer doma uklízet :roll:

Dneska, jako každé pondělí, peru ložní prádlo s penzionu, takových 80 souprav (prostěradlo, cícha, polštář je jedna souprava) takže to pondělí vždy rychle uteče, odpoledne máme důležité vyšetření u doktora, tak u chlapa nervy pracují, je horší, jak ženská ale v tomto případě se mu nedivím...

A už to konečně vypadá na sluníčko a teploty tropické.... takže je to o něco veselejší... dost bylo zimy a deště, akorát mi po tom vylezl plevel na zahradě :evil: :roll:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 08:33 

Cozumel, závidím ti, že to máš za sebou. Já se toho šťávičkového období docela bojím. Jen spoléhám na to, že ta operace moji nezřízenou chuť k jídlu alespoň trochu zkrotí. Dnes mám pro změnu období: vždyť ona mi ta tloušťka vlastně vůbec nevadí, mám já to vůbec za potřebí? Prostě panika předoperační. Uf.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 08:44 

sylviana
.... ale vadí.... :lol: tak to vidím já ze své stránky

píšu sama za sebe, jak jsem to měla já.....

taky jsem si tehdy říkala, přesně to, co si psala..... vždyť nejsem tak tlustá, jsou i horší... ale měla jsem zdravotní problémy a ty se musely řešit a stálo to právě na mé úžasné, morbidní obezitě....

váhala jsem hodně dlouho, a byla jsem pěkná husa, že jsem opravdu váhala dlouho a že jsem nešla do toho daleko dřív.....

dneska mám na to pohled asi takový.... no fuj, to je hnus, jak jsem se takhle mohla nosit a ještě si najivně myslet, že nejsem až tak tlustá...
V období morbidní obezity jsem to viděla jinak, a teď, když mám jen tu obezitu a nějaké kila dole, tak se fakt nechápu, jak jsem byla blbá a naivní, co jsem si o sobě myslela, že to až tak strašné není....
BYLO... A KDYŽ KOUKÁM NA FOTKY ZPĚT, tak už chápu, proč se mi lidi smály, otáčely se zamnou a říkaly, že jsem tlustá... a na to jsem reagovala asi tak.... polibte m každý..... (víš, co)

sice ještě zhubnout musím, ale už nejsem jak sud... :roll:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 08:52 

Petra_G
Ahojky, vítám tě mezi námi na foru a zároveň i odpovídám na tvou otázku-teda, dovoluji si odpovědět na tvou otázku, kterou si položila v sousední sekci:
Plikace žaludku: http://www.bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml
Plikace je nejmladším z výkonů prováděných v bariatrické chirurgii a momentálně se u nás provádí pouze na OB klinice v Praze (http://www.obklinika.cz/ ) . Plikace je velmi obdobná jako tubulizace s tím rozdílem, že část žaludku, která se při tubulizaci pacientovi zcela odstraní zůstává po plikaci stále v těle pacienta, ale sroluje se a přichytí k vnitřní stěně žaludku. Z tohoto důvodu prý nehrozí tolik pooperačních komplikací týkajících se prosaku žaludku a v případě potřeby je možné kdykoli žaludek vrátit do původního stavu. Ostatní platí jako u sleeve gastrectomie.

Je to takto popsáno v sekci PRO NOVÁČKY, máš tam veškeré informace o druzích operace, zda jsou vratné či nevratné...
Kdyby si cokoliv potřebovala vědět, klidně se ptej, já jsem tedy po tubulizaci ale jsou tady holky i po plikaci a ty určitě rády odpoví :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 09:07 

Ahooooj vsem vespolek :)
Vsem kteri podstoupili opku gratuluji a preji krasny rozjezd a nasledne hubnuti :) :wink: :wink: :wink:
Ja nelituji jedineho dne kdy jsem sla :) :)
Mam odpoledni a docela klidek tak jsem se sem i dostala :) :wink: :roll: :roll:
Verko-vcera jsem meli poradu v praci a dopadlo to pro me dobre.Nechteji me pustit a udelali mi nabidku.Budu chodit od pondelka do patku od 6-9hod a vikendy volny :) :) Tak jsem spokojena,neco malo si privydelam a budu moct byt s klukama a moc sefa neuvidim takze bude pohodicka :) :) :) :) :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 09:18 

mattonko
taky peru ale jen svoje :lol: :lol: :lol: penzion nevlastníme :roll: :lol: :lol:

sylvania
můžu tě ubezpečit, že chutě ti zustanou!!! nebudeš mít hlad, ale chutě ano!!!! na to se připrav!!! :wink:

aničko rychtrovic
kdyby ti udělali nabídku kvalitního sexu, tak tu tvoji radost ještě pochopím, ale práce? :shock: :o :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina