Bulldocek
Ahoj, vítej mezi námi na foru a přeji Ti, ať se ti tady líbí...
současně se připojuji k Bobulce, Katce, Lence...
Jsou nemocnice, kde nezaplatíš nic, pouze pobyt v nemocnici, to ale každy... nevidím důvod, proč za band platit peníze, když ostatní nemocnice to dělají na pojišťovnu-máš li nízkou váhu a zdravotní problémy, tak taky to hradí pojišťovna... Takže zkus přemýšlet, jestli peníze, které by si dala do úhrady operace, nedala raději pak za nové věcičky nebo dovolenou v novém životě...

protože pak se začneš oblíkat a uvidíš, jak peníze poletí za hadříky
Přístup lékařů, který popisuješ, je hnus, já bych doktora změnila... přístup k pacientům by měl být ze strany lékaře jiný, měl by mít pochopení a né se smát tomu, co je pro něj blbost a pro tebe důležitá věc... ale já bych od něj šla co nejdál, takové chování lékaře k pacientovi, který potřebuje pochopení a podporu, tak toho lékaře právě za to odsuzuji... není jediný na světě... ať si trhne...

je to vůbec lékař?
Já jela na operaci do Turnova a udělala bych to zase (ale už to nejde, žaludek mám jen jeden

) a v Turnově mi udělaly zbytek vyšetření před operací, já měla sebou akorát vyšetření gastro a psychologa posudek, nic vív, vše sem měla pak hotovo v jeden den.
Holky z Brna Ti snad doporučí jinou nemocnici, ale určitě bych nic neplatila, je to blbost, pokud to hradí pojišťovna. To si schovej na nové věcičky, budeš hubnout a stále dokupovat...
Držím palce, ať se rozhodneš správně... a na cokoliv se ptej, určitě se ti dostane odpovědi