fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 22:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 23:00 

buldocek neni ta cena 3000 ne za pobyt ale za noc? alspon jsem to z ceniku tak pochopila. ale pokoje krasne

pred opkou 172

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 23:38 

Připojím se k tomu davu přede mnou, co ti to Buldočku vymlouvá. Delta je Delta, máme s ní celá rodina otřesné zkušenosti, ale tahle rádoby nóbl klinika je nechvalně známé BMI. Jasně, že bandáž, oni nic jiného asi ani nedělají. Upřímně, když na tvém metříku vidím, kolik chceš zhubnout, bandáž bych nevolila, koukni na měsíční statistiky a na to jak to lidem s bandáží (ne)funguje.
A abych pravdu napsala, taky mi to připadá jako reklama na kliniku.
No myslím, že rad jsi dostala dost a dost, je to tvoje tělo, tvoje peníze a tvůj život, tak se zařiď podle svého :wink:

Předmět příspěvku: Výměna nick vojtiskova za Máca
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 04:11 

Ahojky, dávám na vědomí, že jsem se zaregistrovala pod novým nickem : Máca, místo vojtiskova. Jmenuji se Marcela, je mi 57 let, vdaná, 2 dospělé děti, 1 mops Akim a jsem již po opce- tubu Turnov, 22.6.2011,... metřík připraven obětavou bossicí, páč jsem pako :roll: a nejde mi to.
Děkuji všem za předešlou podporu,a držte mi palce, bo jsem včera vypila cca 600 ml čerstně vylisované ananasové šťávy ( proč né, co, když v Tescu byla akce na velký ananas za 16,90 Kč :D )... a teď mám bobky, co to jako s mým žaludkem udělá, když jsem si jasně červeným písmem přečetla, že čerstvá šťáva se nesmí. :roll:
Zdravím vás deffčata a chlapci a prosím o heslo na plantáž, abych se pokochala vašimi úbytky a stala se tak spolubojovnicí proti hnusným kg. :D , Marcela

57 let, skvělý manžel, 2 dospělé děti, mopsík Akim, tubulizace 22.6.2011 Turnov Mudr.Hrubý

Naposledy upravil Máca dne 29 čer 2011 04:43, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 04:42 

Gratuluji ti Máco k zvládnutí opky a už to mám za pár :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 08:10 

Šmarjáááá nechte buldočka dělat co uzná za vhodné ... je to její věc, když si chce zaplatit za nadstandard tak ji nechte dejchat ... občanku má tak vo co go??? :twisted: :twisted:
Já to prvně taky pochopila tak, že si bude hradit část operace, ale když je to tak, tak ať si zaplatí za lepčí bydlení ... její věc :wink:

Ale co se týká bandáže se buldočku přikláním k holkám .... neuvažovala si o jiné formě operace? S bandáží jsou dost velké problémy ... stačí se podívat na metříky a následné reoperace .... bandáž je pro disciplinované osoby a co si budem nalhávat ... kdyby jsme byli disciplinovaní a měli pevnou vůli nepotřebujeme tyhle berličky v podobě bariatrických operací :wink:

Máco
tož vítaj mezi námi ... a gratuluji k operaci nováčku s šetisty ml čerstvé ananasové šťávy ... :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 08:20 

Bobule, výstižně jsi to napsala. Když jsem si přečetla popisy těch operací, tak jsem si říkala, že nejlepší bude bandáž, ale když jsem chvilku pobyla tady na fóru, změnila jsem názor!
Máco, tak po operaci máš i novou identitu :D

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 08:25 

scalla
tak, tak ... stačí číst a popřemýšlet :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 08:59 

Souhlasím s bobul, že jestli si chce Bulldoček připlatit za nadstandart je to její věc. V každé nemocnici by za něj připlácela. A o tom jakou operaci si nechá udělat si má přece rozhodnout sama. Každému to tady říkáte a do ní jste se pustili. Taky s bandáží nesouhlasím, nikdy bych si jí nedala a nevěřím jí, ale neustále se tu zdůrazňuje, že rozhodnout si musí každý sám. Nechte Bulldočka číst a třeba změní názor. A třeba nezmění, ale nadávat pak může jenom sobě. Takle, kdyby jí opka nefungovala, to může vyčítat vám co jste jí zrazovali.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 09:01 

Rekneme to jinak. At se rozhodnes Bulldocku pro cokoliv mas nasi podporu a uznani za to, ze jdes bojovat s nami :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 10:07 

hmm..zajímavá diskuze se tu strhla..... :roll: :wink:

Máco tož tada vítej a zároven vítej v novém životě a gratulka ke zvládnutí opky !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 13:02 

ahojky,přikláním se k pročítání a sledování mě to z rozhodnutím hodně pomohlo,ale já jsem fakt nevěděla na jakou opku jít. :wink:

10.3.14 vyndání bandu Jablonec n/Nisou primář Vranný
29.5.14 plikace + gastrický baypa Y (operace při 138 kg,nyní 70 kg,výška 172 cm)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 14:25 

mija
tak tobě se to taky krátí a stříháš metr před opkou ... tak ať ti to uteče.... určitě se máš na co těšit :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku: omluva
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 23:29 

Chtěla bych se omluvit všem těm co jsem se jich dotkla svým rozhodnutím svěřit největší sen a přání posledních let lékařům a klinice která si získala mou důvěru.
Vím že bylo velmi troufalé a zřejmě i hloupé se vůbec z někým o tom bavit, ale na tomhle fóru jsem očekávala podporu a ne rozmlouvání.
Tuto operaci a obvzláť bandáž, mi před pár lety doporučil Vámi tak opěvovaný MUDr. Čeirný a myslím si že to není žádnej vůl.
Pokud máte z měkolika málo řádků pocit, že pro mou osobu je vhodnější jiná operace, tak je mi to fakt líto, ale já raději věřím odborníkům které jsem navštívila a ne anonimním pacientům.
Jo a pro info klinice reklamu nedělám, jen si dovoluji upozornit, po dost špatných zkušenostech ve třech Brněnských nemocnicích, že to prostě může vypadat i jinak, že péče která se vám dostává může být opravdu kvalitní a bez pocitu viny, že někoho obtěžuju. Delta a ta klinika nemají nic společného, ale kdo tomu věřit nechce nebude. Možná bych asi neměla teda psát, že lékaři kteří na tého klinice ty operace provádí jsou ti stejní co je provádějí v Bohunicích. Jen mají k dispozici modernější vybavení a mnohem příjemnější sestry.
Chtěla jsem podporu a našla jsem jen bandu žalostně zatrpklých lidí. Jestli po bandáži budu taky taková, tak to raději ať jsem tlustá na tři prsty!!!

Předmět příspěvku: diky za podporu
PříspěvekNapsal: 28 čer 2011 23:34 

Těm několka málo co mě opravdu upřímě podpořili, Vám děkuji a držím palce ve snažení a doufám, že se jim dostane pochopení lásky, kterou potřebují a zaslouží si.
mějte se krásně :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2011 04:10 

Já myslím Bulldocku,že jsi to jen špatně pochopila a hned neodcházej z tohoto fora :lol: :cry: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
IKdyž jsme tu někteří ještě anonymní,tak spousta holek se už ze srazíků velmi dobře zná,navštěvují se i doba a to většinou i několik let :lol: :wink: :lol: :lol: .
Takže anonymní nejsou :lol: :wink: :lol: :lol: .
A nemyslely to i špatně s rozmlouváním opky,protože to v žádném případě neber,jako rozmlouvání :shock: :wink: :lol: :lol: !
Jen ti chtěli po několikalých zkušeností od přítomných pacientů a i podle Našich zdejších statistik jen ukázat výhody jiných opek a že s něma se hubne lépe :lol: :P :wink: :lol: :lol: .
S bandáží se hubně většinou pomaleji a míň,ale vše je opravdu o každém z Nás,jaký máme metabolismus :lol: :wink: :lol: :lol: .
Já bych bez tohoto fóra se k tomu všemu nedokopala,jak už daleko sem:tady mi vše poradili,kam si mám zajít,o co žádat a psychycki mě podporují i teď těsně před opkou,kdy má člověk,čím dál větší strach :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Tohle je jen sice můj osobní názor,ale myslím,že ho mají všichni tady,tak aspoň jen čti a nemusíš zde psát,třeba až se sama přesvědčíš,že je vše myšleno dobře :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina