Boss ahoj Jituš psala jsem ti sáhodlouhé psaní a už jsem psala další příspěvky a nějaká kravská situace mi to vyrušila.To mě teda štve. tolik už jsem toho měla a naráz že prý spouštění Windous a je to v p----i.

Dojela jsem v rámci možnosti,ale byla jsem vážně ko.

Za vše ti moc děkuji a i ty kravičky se u tvého auta držely,protože asi potřebovaly pomoc.Ony věděly,že jsi ty ta nej,nej nej. Pa zlato a tisícero díků.
Rendykrc zdravím tě Renátko a za vše ti mnohokrát děkuji. Uvidím co z toho vzejde.Ale tobě jsem chtěla říct,že jsem nesmírně ráda za naše přátelství.

Taky na tebe docela dost myslím,jak jsi to sama zvládla.Tak jsi můj vzor.Určitě to taky dokážu. Děkuji ti za vše i za nové krásné přátelství.
Verča ahooooooooooooj holčičko moc tě zdravím a chci ti připomenout,že už jsem bez té hrůzy,co jsi mi okukovala v T.A můžu ti říct,teda napsat,že je to nádhera nosit už jen to co se nosit má. A díky za starostlivost.
A nyní zdravím všechny duše na foru. Je mi moc fajn a kdo se bojí abdominoplastiky,nemusí! není to nic co by nešlo zvládnout.To tubu bylo horší.Ale jsme bojovnice a vše pro zdraví a krásu přece vydržíme.když už jsme do toho šly,že ano. Tak se mějte moc fajn a odpoledne na vás kouknu,cože jste tu napáchaly.