Dobré dopolko všem....
Ivu děkuji Ti za Tvůj příspěvek !! Jsem moc ráda, že jsi to sem napsala, protože i toto sem patří !! Je opravdu potřeba vědět i tyto věci, že to může nastat a že je to bohužel realita !! Přesně toto jsem sem psala i já a to hned několikrát - že teď šla a stále pomaloučku váha jde dolů...ale NIKDO neví, co bude za rok, dva, tři... a toho se bojím, stejně tak, jako asi všichni ostatní...jen málokdo si to dokáže připustit

Každopádně zkus zajít za doktorem, nenechávej to zajít do námi známého kolotoče - že budeme přibírat a nic neřešit..... až nakonec zjistíme, že už to sami nezvládneme.... jdi raději zavčasu...
Budu moc ráda, když nás budeš informovat o tom, jak s tím bojuješ, protože tohle mě osobně opravdu MOC zajímá !!
Držím všechno, co se držet dá, aby jsi to ještě nějak "ukočírovala" a dále nepřibírala !!
Jinak se omlouvám všem, komu neodpovídám na SZ, skype, ICQ...... je vás hodně, takže to píši sem, hromadně - poslední dny to nebylo v mých silách odpovídat a vypisovat si..... co se týká dotazů "proč nejde forum, udělej s tím něco atd" - na ty nereaguji vůbec a píši sem - možnost napsat adminovi máte
všichni, ne jenom my - moderátoři.... takže pokud Vám tu něco vadí, pište přímo jemu a ne mě, děkuji
Na ostatní dotazy odpovím co nejdříve