Ahojky po mé delší odmlcem ale těhu nejsem vím to na 99,99%, zítra si už jen jedu pro ofiko výsledky z krve a ukončit marodní, kterou mi nechtěli v pátek ukončit,když to nemají z krve potvrzené,ale má celké silná MS a 2 neg.testy myslím nelžou

, tak jsem si týden zadepkovala poplakala, a to i přesto,že jsem si myslela,že to ustojím, no asi je toho na mě už za těch 8 let moc, 8 inseminací, a teď 1 IVF, a nikdy nic, je asi moc i pro silnějši povahy

do toho mé onemocnění centrálního nervového systému, usazené v pravé půlce mozku, které to dost komplikuje,taky se mi splašila štítná žláza a málo narozdíl ode mě pracuje, tomu taky nepřidá, takže jsem si týden depinkovala a poplakala,ale už je mi lépe, a dnes jsem si bodla snad poslední injekci mám na břiše výstavu modřin, včera jsem to počítala a za ten měsíc jsem do sebe napíchala 43 injekcí

Jediné co mi vadí je, že mě dost bolí hlava, ale měřila jsem si tlak a 97/61 asi bude ta příčina, tak uvidím, chci si skáknou za mým gyn. a nechat si napsat žádanku na imunologii, tak uvidím jak pochodím, musí být předsi někde příčina, když jsme oba v pořádku a já za dobu snažení shodila 60 Kg a ani ťuk

tak jsem se tu rozkecala a už nebudu s Tímto minimálně do října otravovat, další pokus prý nejdříve za 2 měsíce

tak si užiju Krakonošovo a pak Egypt a hurá na to

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.