fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 00:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 16:01 

Janko100 vítám Tě, já jsem bandážnice, takže Tvá krevní skupina. Nevím, kde jsi byla na opce, neznám Tvou váhu...můžeš se nám trochu představit?
V Turnově doporučují po bandu 1 měsíc tekutou a 1 měsíc kašovitou. Pak teprve najíždět na tuhou stravu. To je prý optimální. Předejde se případným komplikacím a taky by se mělo rychleji hubnout.
Pokud jsi zhubla 8 kg za 2 měsíce, tak to je přesně ta správná rychlost, kterou Ti schválí každý dietolog. Je to úměrná zátěž pro tělo, které se musí s novou situací vyrovnat. Při takovémhle úbytku si tu svou chemickou továrnu tak nerozhodíš a neměla bys tedy mít velké problémy, jako když dáš rázem dolů 20. Myslím tím prudké snížení krevního tlaku, motání, únavu...

Pokud stojíš po "najetí" na tužší stravu, je to téměř pravidlo a stačí jen vydržet, aby se hubnutí dál rozjelo. Nezoufej, netrap se tím a stůj ruku v ruce s Bobulí a jinými, kteří jsou na tom stejně. Na typu provedené operace zas až tak moc nezáleží. (myslím to "stání")

Mattonko tak jsem se přesvědčila, že čas, kdy odešlu příspěvek souhlasí s údajem v záhlaví...a že se příspěvky načítají právě pomaleji tam, kde jich stojí víc v řadě, to jest právě zde v kavárně. Takže souhlas, je to vlastně logický...a Ty jsi vůbec nespala? Mně šlo o to, kdy zachytíš, že se ten můj příspěvek objevil oficiálně.

Holky co jdete na opku, tak hodně štěstí! :wink:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 16:24 

Díky za uvítání. Byla jsem v Iscare a tam doporučují týden tekutou, měsíc kašovitou a pak už tuhou. Já teda kašovitou po pár dnech ukončila a začla tuhou, akorát jsem pořádně kousala (takový mixér v puse) :P Jinak na opku jsem šla s váhou 98kg při výšce 162cm, teď mám 90,4kg (výška furt stejná, i když bych ráda ještě vyrostla). Jo a jsem z Prahy.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 16:25 

bossice
no já tady jsem poslední dny často, taky i v noci, když nemůžu spát ale teď probírá rychleji i načítání kavárny, nejdeéle stála těch 24h z neděle na pondělí tuším...
v receptáři nebo pokrocích to jde, někdy s malinkým zpožděním... ale jede to to je hlavní :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 17:01 

Lucieeee
héééj to nasejří to ti věřím ... ale třeba ti ty předoperační udělají přímo na klinice, když to není tvoje vina, že se opka posunula :wink:

sapientko
co si potřebovala vědět?

Janko
já myslím, že hubneš krásně ... každej jsme jinej a každej hubne jinak ... já to mám jak na houpačce ... hubnu, pak se to zastaví, pak to leze nahoru a pak je to dole+něco málo navrch ... prostě na budku :wink:

verčo
nj holt budeš muset před komisi aby ti to schválila :lol: :lol:

Jo a jinak vysílám Obrázek

prosím o rady jak vyzrát na zácpu ... už jsem dvakrát rodila sedací soustavou a umírám vždy vysílením :roll: všechny babské rady ke mě .... nechci nic návykového ... potřebuju jen něco co mi v mé situaci a stavu pomůže se vysrandit "normálně" :roll: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 17:14 

bobulko
v lékárně SENNY LIST ale nechoď po něm na návštěvy nebo po nákupech :lol: :wink: prostě blízko domova a toalety, fakt ti pomůže....

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 17:16 

Bobule
V tomto ohledu také zažívám situace, které jsem nikdy nezažila :shock: :shock: :shock:
Lactulosa je nenávyková, dávkování nevím.
Glycerínový čípek pomůže, jenom když z toho nemáš beton.
Párkrát mi v nouzi nejvyšší pomohl Guttallax - ale jenom 10 kapek.
Senna je dost návyková, tu mám strach vyzkoušet.
Protože jsem byla zvyklá jíst hodně zeleniny, které teď do sebe tolik nedostanu, vymyslela jsem si zlepšovák, který se asi nebude všem úplně líbit. Několikrát do týdne si dám půl hodiny před jídlem porci zeleniny, to pak nemám s vyprázdněním žádné problémy :wink:

Před chvílí jsem se vrátila z pokecu se Scallou. Musím říct, že to je nádherná, chytrá, milá a pozitivní ženská, bylo to skvělé odpoledne, díky Scallo, bylo mi potěšením! :lol: :lol: :lol:

Lucinko
Držím palce, ať Tě vezmou co nejrychleji! Ty k sobě ty problémy nějak přitahuješ!

AlenkoM
Teď jsem zkoukla Tvoje fotky a nemám slov! Smekám před Tebou, jsi ohromná kočka a stejně jako Alenka 1 z Bratislavy, kterou taky moc obdivuju, můžeš být vzorem pro všechny, kteří by si mysleli, že už jsou na to staří, v tomhle věku to už je jedno, to už nemá cenu, vono to stejně nepude, blablabla. Úžasné!

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 17:45 

Annax
jo holka a ty voči mám taky takto vyvalený :shock: :lol: :lol: :lol:

Verčo
hele proč si vlastně odstranila tu sekci s radama po opce ... jak jíst atd. ... páč pokud mě paměť neklame, tak to četl PAN DOKTOR ČIERNY A BYL SPOKOJENÝ ... TAK PROČ????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 18:00 

Annax děkuji za slova chvály. :P :P Jak to se krásně čte.A tohle jednou dokážete i vy co se chystáte na operace. Držím vám všem palce.

A :roll: :roll: :twisted: všem,co mi šlapou na paty také. :lol: :lol: Je to prostě nádhera.Hlavně si to udržet!!!

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 18:37 

Annax: Aničko, to já děkuji! Jsem moc ráda, že jsme se poznaly! Dodala jsi mi zas pořádnou dávku optimismu a motivace :oops:

MOJE FINTA NAČÍTÁNÍ SCHOVANÝCH PŘÍSPĚVKŮ = načtu stránku s dosud posledním viditelným příspěvkem a v názvu stránky, kde je na konci před .html číslo, toto číslo (poslední jednu nebo dvě číslice) přepíšu tak, aby číslo bylo o 5 větší. Odklepnu a načítám.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 18:50 

Díky fffšem za to pozitivní naladění :wink: ...... je to balzám na duši! Přeji krásnou dobrou noc z Krakonošova :!:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 19:10 

jane-jane
tak brzo? já, co chodím spát až k ránu? skoro k ránu? :lol: já to spaní mám obrácený najako na ruby, v noci žiju ve dne spím :lol: :lol: :lol:
a někdy i ve stoje když mám přes den práci :lol:
Tak hezký večer i noc do Krakonošova Ančikubovihajnemu :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 19:44 

Ahoj všichni, po delší době jsem se na vás přišla podívat, jak hezky bojujete a skoro už tu nikoho neznám :shock:
Často na vás myslím, nová práce mi žere všechen čas a ten volný trávím tak aktivně, jak mi má nová váha dovoluje, takže lítám jak ďas :lol:
S přibíráním zatím problém nemám, stále se cpu pravidelně, s letním počasím zesílily alkoholické proložky stravy :oops: , tak snad to ustojím. Vlasy už nepadají, háro zase zhoustlo, převisy neřeším ...
Držím všem palce, ať taky dojdete do svých cílů!
Mějte se tu fajn, zas někdy nakouknu...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 19:52 

Tak já se jdu s vámi rozloučit, jdu do postele. Doufám, že můj nový start proběhne bezproblémově a já se tady zase brzo ukážu.
Děkuji všem co na mě myslí.

PŘI NÁSTUPU 131KG
[url=http://lilypie.com]Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 19:56 

bobul ano, máš pravdu, pan doktor to celé poctivě četl a byl spokojený... nicméně nemám za potřebí o sobě číst, co čtu v poslední dny....a už vůbec ne o zakládání nových tématech .... ať už na přímo, či z kopií....takže asi tak :wink:

V první řadě by se měl dohodnout pan administrátor s panem doktorem, jakožto jeho otcem, co vlastně na foru chce nebo nechce - jedenn schválí, pro druhého je to zbrklost, unáhlenost atd..... takže kde to jsme, že..... :twisted: :twisted:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 črc 2011 19:58 

Dejniii ahoooooooooojjjjjjjj ....to je dost, že přijdeš juknout :wink:

Občas také zapni ICQ :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina