Mattonko jsi mě pobavila...čtu Tvůj příspěvek "rychlým čtením" a ejhle! zpět, tohle bude zajímavé....četla jsem "na penisu probíhá rekonstrukce..." a on to byl pension

. JEN PENSION!
Qwysko tak konečně jsi sežrala něco dobrýho...a přežila, viď?

Co mám s sebou vzít ve čtvrtek?...kus pěkně vyuzenýho voňavýho špeku a cibuli? Na rtg přijedeš hladová, takže budeš potřebovat nějakou vzpruhu, sádra Tě nezasytí...i když, my ji vždy považujeme za svačinku

.
Bambulíno pozdravujem Ťa a ako sa vynachádzaš?
Aleno to už není Beníček, ale Beník. Na fotkách se tváří tak seriózně, že se mi nechce ani věřit, že je takovej lumpík

Jen jestli Ty ho moc neumravňuješ.
Pet4202 vítám Tě, konečně zase někdo z blížšího okolí. Snad Ti Mattonka předala na mě kontakty, kdybys něco potřebovala, dej vědět. Teď hlavně vše pilně nastuduj, abys byla v obraze a dobře se rozhodla.
Elamichoooooooooooooooooo hezké ráno a vykroč pravou. Doufám, že Tě dají na pětistofffku, u okna leží Vendy, tak na Tebe čeká. Zastavím se nejspíš až večer. Kdybys něco potřebovala, tak písni. Jé, asi jsem Ti zapomněla napsat kontakty, ale Vendy číslo telefonu má. Takže zdar, děvucho!!!
All zdravím všechny a myslím na Vás.
P.S....už mě ta mrcha rakvička teda nebaví...vůbec...

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014